Naturgas Fyn – nu kaldet NGF Nature Energy – har allerede åbnet et par naurgas-fyldestationer, og flere er på vej.

For at sikre leveringen til kunderne har man nu skrevet kontrakt med Nordsøfonden om levering af 300 millioner kubikmeter naturgas i 2016. Mængden har en markedsværdi af omkring 600 millioner kroner.

Naturgassen, som kommer fra Nordsøfelterne, udgør en meget stor del af NGF Nature Energys videresalg til virksomhedens privat- og erhvervskunder – og bidrager dermed til en meget høj forsyningssikkerhed.

Levering fra oktober
Nordsøfonden, der er den danske stats olie- og gasselskab, har skrevet kontrakt med NGF Nature Energy om levering naturgassen fra felterne i Nordsøen. Naturgassen skal leveres i perioden 1. oktober 2015 til 30. september 2016.

”I NGF Nature Energy er vi rigtig glade for at have sikret vores kunders energiforsyning det kommende år med dansk naturgas fra Nordsøen. De 300 millioner kubikmeter naturgas vil sammen med de stigende mængder danskproduceret biogas fra vores egne anlæg stort set dække alle vores privat- og erhvervskunders forbrug,” siger administrerende direktør Ole Hvelplund, NGF Nature Energy.

Danske produkter
Selskabet har indgået en fordelagtig kontrakt, og det vil komme kunderne til gode i form af en høj forsyningssikkerhed.

” Vi er også sikre på, at der ligger en værdi for vores kunder i, at vi kan levere dansk naturgas fra Nordsøfelterne og dansk biogas fra vores biogasanlæg i Jylland og på Fyn,” siger Ole Hvelplund.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk