Af Finn Bruun

Især små og mellemstore virksomheder inden for maritimt udstyr får nu glæde af en kortlægning af mulighederne skaffe penge til vækst og innovation.

Den maritime industri i Danmark har et stærkt udgangspunkt for vækst, men det er ikke altid let for virksomhederne at skaffe den nødvendige finansiering.

Det vil brancheorganisationen Danske Maritime nu gøre noget ved i form af en portal eller et katalog over finansieringsmuligheder, som de martime virksomheder kan trække på.

Intet samlet overblik
I dag eksisterer der intet samlet overblik over, hvilke finansieringsinstrumenter der er til rådighed for de danske maritime industrivirksomheder, og om udbuddet af instrumenter er tilstrækkeligt for at sikre vækst og innovation.

– Projektet er højaktuelt for den danske maritime industri. Mange af virksomhederne, ikke mindst de små og mellemstore, kan have vanskeligt ved at få et overblik over de eksisterende finansieringsmuligheder og skaffe tilstrækkelig kapital til vækst, udvikling og eksport. Som en del af projektet vil Danske Maritime udarbejde en oversigt over de aktuelle finansieringsmuligheder, som kan hjælpe virksomhederne til at identificere den mest optimale finansiering”, udtaler adm. direktør i Danske Maritime Jenny N. Braat,

Analysen gennemføres primo 2014 med støtte fra Den Danske Maritime Fond og ventes at munde ud i anbefalinger til regeringen.

 

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk