SAWO fejrer deres mange agenturers fødselsdag – men især deres grundlægger Flemming Christensens 80 års dag på fredag i Støvring.

Emnet er årringe, som kendes fra træer – så på fredag er det SAWO, der er træet, og alle dets agenturer, der er årringene, når der på fredag den 27. oktober holdes multi-fødselsdagsfest i hovedsædet i Støvring.

Bindeleddet til alle festlighederne er dog Flemming Christensen, der for 55 år siden grundlagde SAWO. Dengang kun 25 år – så hans 80 års fødselsdag, der også blev fejret 3. oktober, er det centrale for hele festen.

Fra 52- til 94 år

Forretningsforbindelser og venner af huset kan komme forbi og hilse på Flemming Christensen på fredag fra klokken 10 til klokken 17. Adressen er Industrimarken 1, Sørup ved Støvring – syd for Aalborg.

Samtidig fejres fødselsdag for alle agenturerne, hvoraf ét af dem også fylder rundt – nemlig NOPA (påhængsvogne og lad), som i år er 70 år. Ældste agentur er cylinderproducenten Nummi, der har 94 år på bagen. Yngste fødselar er kranproducenten Effer, der kun fylder 52 år.

Kom og se opbygninger

Desuden kan vi nævne, at Sunfab (motorer og pumper) er 92 år, HiAb (kraner) er 73 år, Moffett (medbringetrucks) er 72 år, Multilifft (hejs) er 68 år, Jonsered (kraner) er 56 år, Loglift (kraner) er 51 år – mens SAWO som nævnt kan fejre 55 års fødselsdag.

Der bliver på fredag mulighed for at se produkterne fra alle fødselarerne – så der bliver ganske sikkert en masse spændende opbygninger at se på. Dem kan man allerede se mange af på www.sawo.dk –

SAWO er én af Danmarks største opbygger-virksomheder med afdelinger i hele landet.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk