Scania er klar til at modtage gæsterne på Transport 2023 – med en række flotte lastbiler og opbygninger.

”Den forkromede plan er lagt, de første lastbiler er kommet hjem – og standen er under opbygning. Der bliver noget for enhver, der lægger vejen forbi Scania på messen. Vores stand er i Hal D, mens vi også er at finde i Hal B, J og H samt på messecenterets udeområder,” siger Ditte Juste, kommunikations- og presseansvarlig, Scania Danmark A/S.

Husk at booke en køretur

På udeområdet står testkørere fra Driver Academy tillige klar med en V8’er og en el-lastbil til de kunder og gæster. Man skal dog booke en prøvetur på forhånd.

På Scanias stand i Hal D finder gæsterne en specialopbygget V8 med 660 HK, flere SUPER-biler i et miks af forvogne og trækkere med forskellige akselkonfigurationer – herunder blandt andet tandemløft og boogiebiler.

Truck-simulator

”Herudover er der på standen en lastbil med SUPER-drivline, BEV (Batterielektriske lastbiler), HEV (Hybrid og PHEV (Plug In Hybrid) i fornemt selskab med gaslastbiler, der bliver kørt til Herning i flere udgaver. Også ladeløsninger vil der være rig mulighed for at få et kig på og høre mere om,” siger Ditte Juste.

Der er aktiviteter for både børn og voksne på standen. Man kan prøve Scanias truck-simulator, få en Scania-tattoo og man kan møde Scanias sælgere, servicesælgere, Scania Driver Academy og Scania Finans. Scanias merchandise-vogn er også med og er åben alle transportmessens dage.

”Scania Danmark møder talstærkt op i Herning med både personer og køretøjer, og er med gæsterne hele vejen, så alle får en god oplevelse, når de kigger forbi Scanias stand,” siger Ditte Juste.

 

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk