Scania i Ishøj skal de næste to år står for service og reparation af Københavns Kommunes 80 køretøjer over 3.500 kg totalvægt.

Udbuddet for vedligeholdelse og reparation af ca. 50 last- og varebiler over 3.500 kg totalvægt, og option på ca. 30 små og store busser samt et bredt udvalg af opbygninger og specialudstyr dækker de kommende to år med en estimeret kontraktsum på ca. 12,6 mio. kr.

– Vi er en del af Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning og råder over mange forskellige køretøjer og typer materiel. Det gælder både lastbiler, varebiler, busser, opbygninger, kraner, sneplove og saltspredere, siger vognmand Rune Stenvel fra Københavns Kommune.

Hans titel af vognmand skyldes, at hans navn står på de mange grønne tilladelser, der giver kommunen mulighed for at udføre transport- og entreprenøropgaver med eget materiel.

Udbud på alle køretøjer
Kommunen ønsker ikke at løbe spidsrod mellem en lang række leverandører for at diskutere priser og betingelser i én uendelighed.

”I forbindelse med nedlæggelse af egne værksteder for nogle år siden lavede vi et udbud på alle køretøjer uanset mærke, hvor vinderen dels fik selve opgaverne og dels fik rollen som koordinator. Med dette udbud, som Scania har vundet, videreføres dette samarbejde, siger Rune Stenvel.

De ca. 80 køretøjer på 3,5 tons totalvægt og derover, som Scania skal passe og pleje for kommunen, omfatter en del Scania, men der er også køretøjer af andre mærker imellem.

Garanterer for pris og kvalitet
– Dem skal vi også tage sig af, og vi garanterer for pris, kvalitet og leveringstid uanset mærke, siger servicesalgschef Poul Egtved fra Scania.

Scania koordinerer de forskellige serviceopgaver efter kommunens ønsker, så spildtiden reduceres og giver kommunen mulighed for at udnytte deres materiel mere effektivt.

”Her er det også en fordel, at vi for nogle serviceydelsers vedkommende har døgnåbent i Ishøj samt tilbyder en hente-bringe ordning, siger Poul Egtved.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk