Lørdag aften blev vinderen af titlen ”Årets Opbygning” på Transport 2015 offentliggjort. Det skere ved den store branchefest, da Magnus Skak fra Skaks Kran Import & Eksport blev kåret som vinder.

Allerede fredag formiddag blev de tre nominerede til titlen afsløret på Transport 2015 i MCH Messecenter Herning.

Intet er umuligt
”Da jeg i sin tid blev spurgt, om vi kunne udarbejde sådan en opbygning, tænkte jeg godt nok, at det var lidt af en opgave. Men da jeg drøftede forespørgslen med min kranleverandør (red: fra Tyrkiet), blev jeg bekræftet i, at næsten intet er umuligt. De har hele tiden lovet mig, at de kan lave alt, og det har de holdt, siger Magnus Skak, der har arbejdet med kraner det meste af livet og betegner sejren som ’en lille smule overvældende’.

Dommerpanelet udvalgte de nominerede blandt 72 opbygninger. Ud over vinderen var HMF Group nomineret for en 85 tons-meter bagmonteret montagekran, og Trailerpartner A/S for en fleksibel påhængsvogn til bådtransport. Dommer- og publikumsstemmer havde samme vægt, da sejrherren skulle findes.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk