Fredsø Vognmandsforretning i Nykøbing Mors holdt fest fornylig – med åbent førerhus, hvor grill’en var tændt og husets venner og bekendte kikkede forbi.

For man fester jo, når man lige har fået leveret fire nye lastbiler. Det har som regel været svenske lastbiler, der blev købt flest af – men nu skulle der prøves noget andet, så valget faldt på MAN TGX.

Festen udviklede sig – og hurtigt blev der spændt trailere efter 2 af bilerne, så de mange fremmødte kunne få lov at prøvekøre de nye biler. MAN havde samtidig stillet op med deres udstillingstrailer – så der var nok at se på.

60 egne lastbiler
Virksomheden på Mors har 60 egne lastbiler og et antal indlejede biler.
De nye MAN TGX er udstyret med 12,4 liters D26 motorer med 480 heste og TopTorque samt TipMatic automatgear.

Bilerne er alle udstyret med det mellemstore XLX førerhus, der er polstret indvendigt med plys og læder hos FL Buur i Vrå.

Hos Fredsø Vognmandsforretning har man gjort noget ekstra for chaufførerne på de nye biler – der er således multifunktionslæderrat, MAN Infotainment pakke med touch skærm, telefon og navigation samt køleboks, klimaanlæg og fladskærm monteret for enden af køjen.

Special Edition
MAN Servicepartner i Hjørring har monteret hydraulikanlæg på bilerne, mens værkstedet i Thisted har stået for klargøring og afdækning med ”Special-Edition”-opbygning.

Sikkerhed er vigtigt for Fredsø Vognmandsforretning, der også vandt titlen som ”Årets Transportvirksomhed” i 2014. Derfor er de nye biler, foruden de nye sikkerhedssystemer EBA-nødbremsesystem, LGS-linjevogter og ACC-afstandsregulering, udstyret med alkohollås, som alle virksomhedens andre lastbiler, der er låst til en promille på 0,2.

Fredsø Vognmandsforretning beskæftiger sig med blandet kørsel, specielt i Skandinavien, hvor også de nye biler får deres dagligdag. Der køres en del affald – blandt andet fra slagterier, men også jern og metal. Vognmandsforretningen råder blandt andet også over eget sorteringsanlæg i Nykøbing Mors.

De nye biler er solgt og leveret af salgskonsulent Erik B. Nielsen fra MAN Truck & Bus.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk