Mange journalister har beklaget, at telefon og internet ikke fungerer, når der skal sendes nyheder til redaktionerne fra de vinter-olympiske leje i Rusland – men al anden form for logistik er der ellers ikke blevet sparet på.

Den russiske regering har investeret, hvad der svarer til 270 mia. kroner i at afholde lejene i Sochi ved Sortehavet. Heraf en stor del til infrastruktur.

Det er de dyreste leje nogensinde, og bl.a. IOC-medlem kronprins Frederik frygter for fremtiden – ikke mindst fordi en by som München, som holdt sommerlejene i 1972, har trukket sit kandidatur af økonomiske årsager.

Gennemført på syv år
Åbnings-højtideligheden ved de vinter-olympiske leje I Sochi var storslået – med et par enkelte fejltrin – og demonstrerede, at russerne i vore dage er godt gearet til at holde så store pragt-arrangementer. Nu er lejene selvfølgelig først begyndt, så det er først, når det hele er overstået, at der er et resultat.

Men på syv år, siden Sochi blev valgt, er hele området bygget helt om – byområder er blevet revet ned og gevaldige anlægsarbejder har været sat I gang – med olympiske byer, stadions – og infrastruktur ikke at forglemme.

Dertil hundredvis af lastbiler, varebiler og gravemaskiner indsat til at få arbejdet udført – for at glemme tusindvis af arbejdere.

Fakta – Der er anlagt følgende:
360 km. vejanlæg.
102 km. broer.
54 jernbanebroer.
200 km jernbanespor.
22 tunneler.
.
Kilde: Nigel Base, chef for erhvervskøretøjer, SMMT, Storbritannien.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk