Større distrikter og øget volumen styrker bilforhandlerne. Det er Ivecos internationale strategi – og det er baggrunden for, at den Syd- og sønderjyske Iveco-forhandler I.M.Jensen& Bache nu overtager Iveco i Aarhus. Det sker 22. juni.

Iveco i Aarhus har i årevis været stærke i salg af varebilen Daily og Ivecos mindste lastbilsprogram EuroCargo – men I.M. Jensen & Baches styrke inden for lastbilssegmentet skal løfte Aarhus-afdelingen på Bredskiftevej til også at sælge flere af de tungere lastbiler.

Bilmanden Michael Bache overtog i 2011 den hæderkronede Padborg-forretning I. M. Jensen, hvis bilhistorie går tilbage til 1929.

Begyndte med International
Fra 1930 solgte den Thisted-fødte I. M. Jensen den amerikanske  International lastbil – og året efter den engelske Bedford lastbil. Ved 50 års jubilæet i 1979 solgte man foruden Bedford lastbiler også DAF lastbiler (foruden personbilerne Vauxhall, Citroën og Opel). Så der er tale om mange år med erfaring i lastbilsalg.

”I.M. Jensen & Bache har gennem de senere år haft en betydelig vækst og demonstreret deres ekspertise inden for lastbilssegmentet. Derfor er det en glæde at kunne overdrage Ivecos Aarhus-afdeling til netop dem. Jeg er overbevist om, at I.M. Jensen & Bache både vil kunne udbygge den succes, Aarhus-afdelingen har inden for varebils-segmentet, og samtidig tage markedsandele inden for lastbilssegmentet,” siger administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics, Lars Beck.

Tre ledere i bilforretning
Michael Bache overtog I.M. Jensen & Bache sammen med Karsten Johansen og Flemming Johansen.

De tre bilfolk fik hurtigt vendt et underskud til overskud – og i 2014 åbnede de en helt ny forretning i Kolding.

Nu er turen så kommet til Aarhus, der er hovedejer Michael Baches hjemmebane. Af sine mere end 30 års erfaring i branchen har han opsamlet de 20 år i Aarhus.

Har et stort netværk
”Jeg har et stort netværk i området fra min tid som forhandler i Aarhus, så vi ser frem til fuldt ud at udnytte den mulighed, Iveco har givet os ved at lade os overtage en veldrevet afdeling netop her. Det er glædeligt at opleve, at de gode resultater, vi har opnået i Padborg og Kolding, kaster nye muligheder af sig – både for os og for Iveco,” siger Michael Bache, der er administrerende direktør i I.M. Jensen & Bache.

Hvor I.M. Jensen & Baches Padborg-afdeling primært er fokuseret på salg af lastbiler til udenlanske kunder, er Kolding-afdelingen fokuseret på hjemmemarkedet for både vare- og lastbiler. Erfaringerne fra begge afdelinger vil Michael Bache tage med sig til Aarhus.

Gang i de store lastbiler
”Medarbejderne i Iveco Aarhus har skabt rigtig god forretning med salg af Daily varebiler- og EuroCargo lastbiler, og den ser vi meget frem til at fastholde og udbygge. Samtidig vil vi ud over netværket kunne bidrage med en solid erfaring inden for lastbiler, som vi forventer at udbygge betragteligt i de kommende år,”siger Michael Bache.

 

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk