Hyundai i Danmark har netop lanceret den nye Tuscon SUV – med et mere kantet design end tidligere – og helt nyt interiør.

Under Corona krisen er forretningerne lukket – men køb den på nettet og spar 2.021 kroner.

Van fra 189.000 kroner

Tuscon fås både med benzin, diesel- og hybridteknik – og som Van begynder priserne ved 188.956 kroner plus moms for en 1,6 T-GDI benzinudgave i basisniveauet ”Pure.”

De højere udstyrsniveaer kaldes Essential og Advanced.  På hvide plader begynder priserne ved 279.995 kroner for nævnte 1,6 T-GDI.

Fire motorer

Til lanceringen er der fire motorer at vælge imellem: En 1.6 T-GDi benzinmotor og en 1.6 T-GDi hybrid med 230 hk – samt en mild hybrid i både benzin og diesel.

Senere kommer den også som plug-in hybrid med firehjulstræk og 265 hk, hvilket er helt nyt for modellen.

Masser af udstyr

En Pure 1.6 T-GDi med 150 hk byder bl.a. på otte tommer touchskærm med trådløs Apple CarPlay og Android Auto, aircondition, fartpilot, bakkamera, Bluetooth, automatisk nødbremse med fodgænger- samt cyklist-genkendelse, automatisk skiltegenkendelse og aktiv vognbaneassistent med følgefunktion.

Med udstyrsvarianten Essential får man derudover bl.a. 2-zonet klimaanlæg, 10,25 tommer digital instrumentering, varme i rat og forsæder, baksensor, LED-kombinationsbaglygter, elektriske lændestøtte ved fører, fartpilot med fartbegrænser til manuelt gear og adaptiv fartpilot til automatgear.

Topmodel med LED lygter

Vælger man Advanced får man yderligere 3-zone klimaanlæg, 10.25 tommer touchskærm, Bluelink med App-styring, navigation med dansk tale, p-sensor både for og bag, frontgrill i mørk krom, interiør-stemningsbelysning i 64 farver, blindvinkel-sensor og LED-forlygter.

På grund af Corona-krisen, er det som bekendt ikke muligt for landets forhandlere at byde indenfor, når den nye model lanceres den 1. februar.

Køb på nettet og spar penge

Men i stedet for at aflyse og lade kunderne vente, bringer forhandlerne bilen til ud til kunderne, så de kan se og prøvekøre bilen.

Den nye Tuscon kan som nævnt også bestilles online. Her er der samtidig penge at spare, for takker man ja til tilbuddet og underskriver en købsaftale på bilen senest 14 dage efter, at salgsafdelingen får lov til at åbne igen, så trækkes der 2.021 kr. fra i prisen – hvis bilen leveres inden den 1. maj 2021.

Det er også muligt at booke en digital fremvisning, hvor man kan få fremvist og gennemgået bilen, mens man sidder derhjemme.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk