Der er ét års gratis vejhjælp med i prisen, når firmabilen eller varebilen har været til service hos SMH Biler i Skælskør, der nu er blevet medlem af værkstedskæden CarPeople.

Størstedelen af omsætningen hos SMH Biler i Skælskør kommer fra erhvervskunder. Det gælder blandt andet store flåder af firmabiler, taxier og håndværksmestres varevogne samt specialiserede ombygninger af biler.

Det siger Søren Morgen Hansen, der er indehaver af SMH Biler – men privatkunder får dog den samme service, hvor de også kan få deres bil afhentet på arbejdspladsen samt mulighed for en lånebil.

Centre hjælper hinanden

SMH Biler vil fremover markedsføre sig som CarPeople Skælskør. I værkstedskæden hjælper værkstederne iøvrigt hinanden.

Kør til nærmeste værksted

Netværket og de medfølgende serviceydelser har været hovedårsagen til, at det sjællandske værksted nu bliver medlem af den landsdækkende værkstedskæde.

Det betyder, at SMHs kunder nu altid kan køre til det nærmeste CarPeople-værksted i hele landet, hvis de har brug for hjælp eller service.

Ifølge Søren Morgen Hansen har værkstedskæden efter hans mening en professionalitet, som matcher SMH Bilers egne standarder.

“Mystery shopping”

”Som en del af CarPeople bliver der lavet ”mystery shopping” og kundeundersøgelser, som kan dokumentere vores høje serviceniveau. Tingene skal være i orden, og når først kunden er i butikken, skal vi værne om dem og yde en god service. Værkstedskæden sørger for, at alle værksteder lever op til de samme krav, hvilket giver en ensartet standard på værkstederne. Det er et kvalitetsstempel, vi glæder os til at få,” siger Søren Morgen Hansen.

Med et serviceeftersyn hos et af værkstedskædens værksteder følger der et års gratis vejhjælp med i prisen. Det betyder blandt andet, at kunder altid kan komme til det nærmeste CarPeople-værksted, hvis bilen trænger til service og reparation.

Eget kalendersystem

SMH Bilers kunder vil opleve, at det for eftertiden bliver nemmere at bestille tid på værkstedet til eksempelvis serviceeftersyn og dækskifte.

”CarPeople har et fantastisk værksteds-kalendersystem, hvor kunderne selv kan gå ind og booke en tid direkte hos os. Tingene skal gå stærkt i dag, så vi er glade for at kunne tilbyde denne mulighed,” siger Søren Morgen Hansen.

SMH Biler lægger stor vægt på troværdighed og loyalitet, og at de gør, som de siger. Søren Morgen Hansen pointerer, at de vil gøre alt for at behandle alle kunder ens og holde deres sti ren.

Stadig selvstændig virksomhed

”Ofte er det de små ting, der tæller. Det tager kun to minutter at gennemgå bilen sammen med kunden både før og efter en reparation, men det betyder enormt meget for kundens oplevelse. God kommunikation mellem kunden og mekanikeren er vigtig, så alle ved, hvad der er lavet, og vi undgår misforståelser,” siger Søren Morgen Hansen.

Ved at blive en del af CarPeople forbliver SMH Biler en selvstændig virksomhed, men drager fordel af værkstedskædens bookingsystem, samhandelsaftaler og uddannelsesakademi for værkstedspersonale.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk