For Give Stålspær A/S handler det ikke kun om at levere store stålkomponenter – det handler også om kvalitet, præcision, rådgivning og beregninger

Forleden fik virksomheden i jyske Give er ny specialopbygget lastbil, der  opfylder virksomhedens krav til netop holdbarhed – den skal bare virke, hele tiden og uden problemer. Valget faldt på MAN – og samtidig fik man kobket  MAN ServiceCare, der er en service, som kun MAN kan tilbyde på markedet.

Service til tiden
Med MAN ServiceCare overvåges lastbilens driftsdata løbende under kørslen. Bilen sender data til MAN, som på basis af de aktuelle, individuelle informationer sørger for at indkalde bilen til service og vedligeholdelse, når det er påkrævet, hverken tidligere eller senere. Det borger for  optimering af driftsikkerhed og totaløkonomi.

Lastbilen er en MAN TGX  26.480 6×4 BLS sættevognstrækker, der yderligere er udstyret med Tip-Matic gearskifte med Off-Road software & Intarder.

Der er valgt MAN’s chaufførvenlig og komfortable XXL førerhus med bl.a.  MAN Truck Advanced radio med navigation og bakkamera. Den nye lastbil er opbygget med Palfinger 53002 kran med otte hydrauliske udskud og spil.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk