Cirkle K vil beholde sin markedsandel på cirka 25 procent – når erhvervskunderne skifter fra i dag fossilt drevne til fremtidens elektriske køretøjer.

Et eksempel er den trælastkoncernen Davidsen Tømmerhandel.

Når medarbejderne skal lade firmaets elbiler, kan de fremover gøre det hjemme i carporten, på farten og på sigt på deres arbejdsplads.

Adskille regnskabet

Begge steder udrulles Circle K’s erhvervsløsning løbende, som desuden gør det let at oplade private elbiler og adskille regnskabet for erhvervs- og privatopladning.

For at realisere det mål samarbejder Cirkle K med en række leasingfirmaer, som hjælper med at få en erhvervsløsning ud til deres kunder.

”Vi har mange års erfaring i at levere erhvervsløsninger og har derfor allerede en eksisterende organisation, som fra dag et kan levere og supportere vores nye erhvervsløsning på elbilområdet,” siger konstitueret adm. direktør for Circle K Danmark, Peter Rasmussen.

Flere tusinde ladere i år

Circle K forventer allerede i år at etablere flere tusinde ladere hos virksomheder og hjemme hos deres medarbejdere.

Davidsen Tømmerhandel har testet Circle K’s nye erhvervsløsning siden november 2023 og har løbende givet input til udvikling af erhvervsløsningen.

Varebiler på el

” Et af vores tiltag er løbende at udskifte alle vores person- og varebiler til el. For at gøre arbejdsdagen mest effektiv for vores medarbejdere er det centralt, at bilerne både kan lades på farten, hjemme hos den enkelte og på sigt også på Davidsens lokationer i hele landet,” siger Jesper Godskesen, Facility Chef, hos Davidsen Tømmerhandel.

Virksomheden lægger vægt på, at løsningen er nem at anvende og administrere for den enkelte firmabilbruger og for økonomiafdelingen.

Ladestandere på tankstationer

Circle K vil de kommende år intensivere investeringerne i udviklingen af forretningen. Det inkluderer udrulning af endnu flere lynladestandere på landets 209 Circle K-stationer.

Siden 2020 har Circle K etableret tre nye lynladepladser om ugen for at imødekomme danskernes voksende behov for hurtig og pålidelig opladning.

Inden sommeren 2024 fordobles antallet af lynladepladser til 450. Inden 2030 vil Circle K have 1.300 lynladepladser fordelt på stationer i hele landet.

Én milliard kroner

Samlet investerer Circle K mere end én milliard kroner i ladeinfrastruktur. Hertil kommer en massiv investering i at etablere Circle K som en førende leverandør på erhvervsmarkedet.

Cirkle K er som et af de største brændstofselskaber opmærksomme på virksomhedens påvirkning af klimaet og det samfund, man er en del af.

”Vi er derfor også optaget af at omstille vores forretning og bidrage til den grønne omstilling med en række nye initiativer på lademarkedet – både over for private og overfor virksomheder,” siger Peter Rasmussen.

Fakta opladning for erhvervslivet:
• Ifølge en undersøgelse udført af Norstat for Circle K Danmark foregår 44 procent af alle opladninger af erhvervskøretøjer på arbejdspladsen, mens 32 procent bliver opladt hjemme i carporten.

• En ladeboks inkl. standard-installation koster 7.995 kr. eksklusive moms samt et månedsabonnement på 99 kr.

• Circle K erhvervskort kan anvendes til at lade på farten, på arbejdspladsen og hjemme.

• Alt samles på én faktura, så der kan foretages en simpel, præcis og automatisk tilbagebetaling af el-omkostninger til medarbejderen.

• Circle K har 209 butikker, 29 truck-stationer, 181 INGO-stationer og 3.308 medarbejdere i Danmark.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk