Frankfurt biludstillingen IAA er Europas største biludstilling og stedet, hvor mange bilfabrikker vælger at vise deres nyheder for første gang. Det er 65. gang, at Frankfurt-udstillingen afholdes.

En af de producenter er japanske Suzuki, der viser konceptbilen iV-4, som peger på en bil med firehjulstræk. Og her er Suzuki på hjemmebane med en historie, der for det meste har handlet om off-road’ere. Tag f.eks. Vitara og Jimny.

Vitara var i mange år Danmarks mest solgte gulpladebil – den nye iV4 vil også være oplagt som Van.

Gå i gang med dit terræn
Udviklet efter temaet “Gå i gang med dit terræn” signalerer iV4 SUV-bilens basale grovhed. Den er fabrikkens nye konceptbil, der skal være den private kompakte SUV.

Man kunne godt forstille sig, at konceptbilen er mere eller mindre produktionsklar – og måske er tæt på en introduktion. Modsat europæiske producenter, er japanske konceptbiler eller prototyper altid tæt på den endelige form.

Som i gamle dage
Modellens design udtrykker den basale robusthed, de oprindelige SUV’er fra Suzuki havde, og er Suzukis stilstudie for en ny kompakt SUV model, der efter planen skal introduceres i løbet af nogle år.

Flere af Suzukis SUV designlinjer genkendes tydeligt i den nye iV-4, således kølerhjelmen og den 5-delte kølergrill.

Men mere vil de gode japanere ikke fortælle om iV-4. Resten af historien fortælles på udstillingens første pressedag den 10. september. Udstillingen varer til 22. september.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk