Fra den 1. juli overtager Applus Bilsyn FM Bilsyn i Taulov. Dermed rykker bilsynsvirksomheden markant tættere på et voksende marked for syn af større køretøjer i Fredericia  – og særligt Taulov Transportcenter.

Business Fredericia, der er byens nye paraplyorganisation for områdets handelsliv, arbejder frem mod 2020 på at gøre Transportcenter Taulov til ”et europæisk omdrejningspunkt for transport.”

Udviklingen i transportcentret vil føre til oprettelse af 500 nye stillinger, lyder udmeldingen fra Jobcenter Fredericia.

Nyt område til sættevogne
Således ventes Fredericia Shipping at flytte al trafik til centret. Endelig bygger kommunen i øjeblikket et nyt sætteområde til omkring 1.000 sættevogne, hvilket kommer til at udvide den nuværende sættevognstrafik.

? Vi går ydmygt, men målrettet til opgaverne og med intentionen om at gøre en positiv forskel for kunderne i hverdagen. Vores fokus bliver ene og alene at servicere de mange transportvirksomheder i området. Vi tilbyder dem en service og en række synsprodukter, som vi har udviklet og testet igennem vores synsarbejde over hele landet,” siger Per V. Rasmussen, adm. direktør hos Applus Bilsyn.

Lastbilsyn siden 2007
FM Bilsyn syner kun større køretøjer, trailere og lastbiler. Applus Bilsyn overtager synshallen fra Flemming Møller Madsen, der har været selvstændig synsmand og ejer af FM Bilsyn siden 2007.

Flemming Møller Madsen, 62 år, går i stedet på efterløn. Med sig tager han synsmand Per Stampe, 65 år, der går på pension.

?Serviceringen af sættevogne i trekantsområdet er enormt. Blandt vores kunder i nærområdet er bl.a. Maimburg Servicecenter, KH OneStop, Tip Trailer Services, Leif Sørensen Tanktransport, Euroleasing, Krone Fleet og Pema. Taulov Transportcenter er et knudepunkt for trafik i Østjylland og mod Fyn og Sjælland. Det er den forretningskontekst, som Applus Bilsyn nu skal til at operere. Heri ligger mange gunstige muligheder for at vokse,” siger Flemming Møller Madsen.

Flemming Møller Madsen er uddannet automekaniker og har tidligere været synsansat i Statens Bilinspektion og det senere Applus Bilsyn. Applus Bilsyn fejrer overtagelsen af FM Bilsyn med Åbent Hus den 17. juni.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk