De store renovationsbiler er ikke altid velegnede, når pladsen er trang – f.eks. i sommerhusområder. Her passer en mindre lastbil som Iveco EuroCargo perfekt.

Småt er godt! Sådan indleder Meldgaard Miljø A/S i Aabenraa på deres hjemmeside historien om deres fem nye Iveco EuroCargo renovationsbiler, som netop er sat i drift på virksomhedens ruter helt ude ved Vesterhavet.

For store renovationsbiler er ikke optimale til at tage skraldet i sommerhusområderne. Derfor er små godt, når der skal tømmes dagrenovation på de små veje i sommerhusområderne, som Meldgaard Miljø skriver.

Engagerede skraldemænd

De fem ”små søde” nye EuroCargo, som man skriver, er netop kommet hjem fra Italien, hvor de i øvrigt produceres i Brescia nær Gardasøen.

Nu er bilerne klar til at køre med Meldgaard Miljøs engagerede skraldemænd til Ringkøbing, hvor de netop er begyndt at samle dagrenovation.

De fem biler har en totalvægt på 8,5 tons og er udstyret med Allison automatgearkasse, som er meget udtalt på renovationsbiler. Motoren er Ivecos Tector type i Euro 6c udførelse.

Årets Iveco-forhandler 2017

Bilerne er leveret af HLT Service, Kathale 36 i Aabenraa – autoriseret Iveco forhandler, som i øvrigt blev udnævnt til årets Iveco forhandler i Danmark sidste år.

HLT Service tager sig af alle slags biler, trailere, lastbiler og busser – og er også Bosch Car Service Center.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk