MAN importøren, MAN Truck & Bus Danmark, giver nu som den første danske lastbil- og busleverandør to års garanti på alle originale MAN-reservedele og -ombytningsdele.

Det betyder større driftssikkerhed og økonomisk tryghed ved kun at montere MAN Genuine Parts og MAN Genuine Parts Ecoline i forbindelse med service og reparation.

Som det altid er tilfældet ved at benytte MAN-originaldele, gælder to-års garantien både for selve komponenten samt for den medfølgende arbejdsløn og hjælpematerialer. Og den udvidede garanti gælder også, hvis reparationen sker på et autoriseret MAN-værksted i udlandet.

Kvalitetsprodukt
Når man køber en ny MAN-køretøj, vælger man normalt et tysk kvalitetsprodukt. Der er ikke grund til at vælge ringere kvalitet, når det gælder reservedele, der anvendes ved vedligeholdelse og eventuel reparation af køretøjet.

MAN’s originale reservedele produceres efter MAN retningslinjer og kontrolleres omhyggeligt for overholdelse af fabrikkens kvalitetsstandarder.

MAN-originale dele med optimal pasform og holdbarhed sikrer optimal driftssikkerhed på dit MAN køretøj.

Garanti mod driftsstop
Brug af originale reservedele er den bedste garanti mod uforudsete driftsstop og driftsomkostninger.

Top-kvalitet takket være den nyeste MAN-teknologi samt løbende opdatering og udvikling sikrer, at enhver original MAN-reservedel er lige så god eller måske endda bedre end den del, der skal udskiftes.

Til de lidt ældre udgaver
For kunder, der ønsker at bevare sit lidt ældre MAN-køretøj originalt, er der penge at spare ved at vælge MAN Genuine Parts EcoLine.

Her leveres ikke en fabriksny komponent, men en fabriksrenoveret komponent med samme gode egenskaber, pasform og holdbarhed som en MAN Genuine Part.

Fordelen er lavere pris og mindre miljøpåvirkning, da fabriksrenoveringen af en original brugt MAN-komponent er mindre miljøbelastende end produktion af en fabriksny komponent – og MAN giver  samme  garanti på en fabriksrenoveret Ecoline-komponent som på en fabriksny komponent.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk