Et halv døgn blev aftalen om Togfond.DK kørt på et sidespor, men Dansk Folkeparti fik deres vilje og fik skrevet et ekstra afsnit ind i aftalen mellem regeringspartierne, Enhedslisten og Dansk Folkeparti. Det politiske puslespil faldt på plads her tirsdag eftermiddag.

Et afsnit, hvor man giver mulighed for at tale med lokale i Vejle-området, hvorvidt der skal være letbane eller tog mellem Vejle og Billund Lufthavn.

DTL tilfredse med aftale
Administrerende direktør for Dansk Transport og Logostik, DTL, Erik Østergaard, byder aftalen om togfonden velkommen.

”Hele Danmark har gavn af en bedre infrastruktur og bedre trafikale muligheder. Kan vi flytte noget trafik væk fra vejene, forbedrer vi både trafiksikkerheden, klimaet og trængslen – det er alt sammen godt, også for vognmændene”.

Togfonden rummer en række elementer, herunder den såkaldte timeplan mellem de store byer. Men en helt central gevinst er også, at der er arbejdspladser i planen. Regeringen anslår op imod 20.000 arbejdspladser som følge af planen.

Bygge og anlæg kræver transport
”Hvad der er godt for Danmark, er godt for vognmændene, siger Erik Østergaard.
Hele bygge- og anlægssektoren har også brug for transport og logistik. Så DTL’s medlemmer står klar.
”Vognmandsbranchen har selvfølgelig været ramt af krisen – ligesom de fleste andre erhverv. Lidt bedre konjunkturer og nogle initiativer, der skaber vækst og beskæftigelse, betyder også noget for vognmændene. Så derfor er dét element også en meget positiv nyhed set med DTL’s briller”.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk