Renault Trucks er nu klar til at sælge de nye 2020 udgaver af eksporttrækkeren T og T High – med bedre brændstoføkonomi og mssser af udstyr.

Renault Truck viste på Lyon truck-messen Solutrans deres topmodel T-serie og T High Serie i nye 2020 udgaver.

Bilerne er opdaterede teknisk, og det betyder bedre brændstoføkonomi.

Tre pct. bedre økonomi

Renault Trucks’ langdistance-serie er udstyret med DTI 11 og DTI 13 Euro 6 Step D-motorer. De er både brændstoføkonomiske og miljøvenlige – og giver en reduktion på tre pct. i brændstofforbrug og CO2-emission sammenlignet med den foregående generation.

Renault Trucks T og T High 2020-versioner kommer med en ny højeffektiv aksel og lettere skivebremser, hvilket yderligere reducerer brændstofforbruget.

Nye køretøjsindstillinger som ekstraudstyr, kan aktiveres efter behov, hvilket giver en yderligere besparelse på tre pct. Renault Trucks T og T High motorer er kompatible med XTL syntetisk brændstof og biodiesel.

Masser af luksusudstyr

Men ikke alt er gemt væk under skallen – fabrikken har også opdateret bilen med masser af luksusudstyr.

Interiøret har nye detaljer med sæder i stof, to chauffør armlæn og læderrat som standard. For optimal kørselskomfort er der trevejs justerbart rat som standard.

Dertil kommer karbonfarvet instrumentbord, aluminiumsgreb og metaldørtærskel. 2020 versionen har desuden nye opbevaringsrum på 221 liter – som ekstraudstyr.

Sort eller orange

Udvendigt kan kølergrill og sidespejle stadig tilpasses i blank sort eller orange, som fås som ekstraudstyr.

Roadpad+ er ekstraudstyr på T og T High. Den fungerer som en on-board assistent, der gør det muligt for chaufføren at lytte til musik, bruge håndfrie telefoner og manøvrere sikkert takket være bak- og sidekameraer.

Med Roadpad+ får chaufføren en lastvognsspecifik navigation fra et satnav-system.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk