Isuzu Danmark har netop leveret 21 nye Isuzu D-Max som trækdyr ved anlægget af Femern forbindelsen på Lolland. I forvejen kører der 19 D-Max i forbindelses med anlægsarbejdet.

Isuzu D-Max er kendt som en meget robust pick-up med gode off road egenskaber – og uden alt for meget luksusudstyr, så bilen er perfekt til opgaven. Nyttelasten er ca. et tons – og trailervægten er 3,5 tons.

Bilen er en sand arbejdshest, der er populær indenfor bl.a. konstruktions- og landbrugssektoren.

18 km lang sænketunnel

Femern forbindelsen er Europas største anlægsarbejde. Der er tale om anlæg af en 18 km. lang sænketunnel – verdens længste sænketunnel, og den længste tunnel for både vej- og jernbanetrafik.

Isuzu er i den unikke position at tilbyde kunderne en specialbygget-på-bestilling-service, samtidig med at producentens garanti bibeholdes.

En stor procentdel af salget er baseret på Isuzu Danmarks skræddersyede løsning til alle typer af virksomheder, under devisen ”hvis du kan tænke det, kan vi lave det”.

Skræddersyede tjenester

”Det er både opmuntrende at se Isuzu D-Max blive valgt til ekstraordinære opgaver. Som pick-up-professionelle forstår vi vigtigheden af at levere skræddersyede tjenester, der opfylder hver kundes unikke behov,” siger René Andersen salgsdirektør i Isuzu Danmark.

Isuzu D-Max har i øvrigt en del sikkerhedsystemer – bl.a. automatisk nødbremse, skiltegenkendelse, intelligent hastighedsbegrænser og linjevogter. Dertil fem års fabriksgaranti eller 100.000 km.

Udstyret omfatter bl.a. el-sæder, multijusterbart rat og en stor touchskærm. Desuden er sprinkler-dyserne monteret i viskerarmene.

Miljøforbedret

Isuzu skiftede får nogle år siden en smidig 2,5 liters dieselmotor ud med den mere miljøvenlige 1,9 liters udgave med 163 hk og 360 Nm samt 6-trins automatgear. Det er gået lidt ud over trækkraften med f.eks. fuldt lastet trailer – men uden fuld last klarer den opgaverne udmærket.

Via et drejehjul vælger man mellem baghjulstræk eller firehjulstræk – og man kan så tilslutte reduktionsgearkassen.

Isuzu Danmark har i år i øvrigt registreret en salgsstigning på 31 pct. sammenlignet med 2022.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk