I weekenden 2. og 3. september åbner Transport Øst for niende gang portene i Greve, og knap 60 udstillere er på plads til masser af fagsnak og kollegial hygge.

Seks af syv lastbilmærker klar. Kun Scania er fraværende, men arrangøren oplyser, at alle messestande er udsolgt.

»De fleste udstillere meldte sig allerede til, da vi lukkede messen ned sidste år, og derudover er der kommet enkelte nye til i stedet for andre. Generelt fornemmer man, at det går fremad i branchen, og der er god interesse fra udstillere til at komme og møde resten af branchen på den her måde,« siger Jeanette Routhe fra Danske Transport Medier, der arrangerer Transport Øst.

Greve kommune bakker op

DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault og Volvo udstiller deres nyeste modeller på messen, der har ialt 57 udstillende leverandører.

Greve Kommune bakker også op om messen. Kommunen arbejder aktivt på at skabe bedre rammer for transportvirksomhederne i området, der i forvejen huser en lang række vognmandsvirksomheder og leverandører til branchen.

Udstillerlisten består også af forhandlere af trailere, kraner, opbygninger, finansiering, uddannelse, rådgivning, tilbehør, dæk og olieselskaber.

DTL byder indenfor

DTL – Danske Vognmænds Region Øst er bl.a. tilstede på transportudstillingen i den kommende weekend.

Der bliver mulighed for at få en god snak med DTL’s konsulenter. Samtidig vil forsikringsselskabet Codan, olieselskabet Circle K og Tungvognsspecialisten (TVS) også være til stede på standen.

TVS vil tillige præsentere den nye Tyveri- og terrorsikringsløsning og det nye produkt TVS-Løn. Derudover kan de besøgende få orientering om TVS Track, som er en naturlig forlængelse af Tacho Online og giver overblik over vognmandens kørselsaktiviteter samt flådestyringsløsningen ”Lommyfleet”.

Udstillingstrailer er platform

Som noget helt nyt vil DTL bruge en udstillingstrailer som platform for standen på Transport Øst. Vognmand Kim Ancker fra Ringsted og medlem af Sjællands Vognmandsforening samt chaufføren Baloo – der er kendt for en lang skadesfri karriere bag rattet – stiller med trækker og udstillingstraileren, der betegnes som vel nok Danmarks sikreste lastbil.

Transport Øst finder sted i Ventrupparken 12, 2670 Greve, lørdag den 2. september fra kl. 10.00 – 17.00 og søndag den 3. september fra kl. 10.00 – 15.00

Der er gratis parkering ved indgangen. Entré 50 kr. – børn under 12 år er gratis. Fribilletter fås hos udstillerne eller printes her på siden.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk