(GENÈVE)

VW vil nu udvide Alltrack-programet med en Transporter. På bilmessen i Genève har man udstillet minibusudgaven Multivan – i første omgang en konceptbil, men den bygger på kendte elementer så som TDI dieselmotor og 4Motion firehjulstræk, kan den hurtigt komme i produktion.

Designmæssigt skiller Alltrack-versionen sig ud fra de øvrige versioner af Multivan med sine højglanspolerede 19 tommer aluminiumsfælge og mat sølv kontrastfarve på frontkofanger, skærmkanter, skørter og bagkofanger. Et designelement, der også kendes fra Passat Alltrack.

Frontkofangeren er desuden udstyret med bundskjold i ædelstålsoptik og LED-kørelys ude i siderne langs underkanten af kofangeren.

Læderstue og trægulv
Multivan Alltrack er veludstyret,  – med grå-blå lædersæder, mørkebrunt trægulv fra ”vinterio technology”. Samme træoptik ses også på listerne under vinduerne og på instrumentbordet.
Lange skinner integreret i gulvet gør interiøret fleksibelt, så ikke kun sæderne, men også et køkkenmodul kan monteres i flere forskellige positioner. Køkkenmodulet indeholder køleskab, gasblus og håndvask med vandbeholder. Det er nemt at afmontere, så det kan tages med uden for bilen eller gemmes af vejen i huset.

Multivan Alltrack ser ikke kun stærk ud –  den er det også i kraft en 180 hk stærk 2-liters dieselmotor og en 7-trins DSG-gearkasse. Motorkraften sendes ud til at alle fire hjul via 4MOTION-firehjulstræk, der giver bilen et godt vejgreb både på og uden for de asfalterede veje.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk