Lidt regn er ingen hindring for at more sig – for selv om der var regnbyger under det store truckshow, arrangeret af Convoy Buddy klubben hos Scania i Ishøj, så krøb man bare ind under paraplyerne eller gik ind i hallerne, hvor der var flere udstillere af udstyr.

Som sædvanlig blev de flotte lastbiler bedømt af dommere, så der var gang i pudsekluden.

Selv om showet var hos Scania, så var der lige så mange andre mærker – af de nyeste den nye Actros, den nye MAN TGX – og Scania havde sørget for at udstille deres egen nye Streamline. T

Gammel og ny Streamline
Tilmed havde man fundet et par gamle Streamline modeller til at stille op ved den nye 580 hestes V8’er.

De besøgende stod i køl ved indgangsteltet for at komme ind – men det var også beskedne 25 kroner, der blev bedt om i entré.

Der var også rig lejlighed til at se på gamle lastbiler fra 50’erne og 60’erne sågar – hvis man blev træt af alle de nye lastbiler med plys på sæderne og krom på køleren. Andre hyggede med øl og pølser – og gode country musik og linedance.

Og så god fest og musik for medlemmerne til midnat – og så er det jo godt, at de fleste udstillede lasbiler havde sovekabine. Under selve arrangementet sørgede Sporvejshistorisk Selskab for transport mellem Ishøj Station og showet – og retur – i veteran-busser.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk