Iveco Daily er kendt som den nok mest robuste varebil på markedet – takket været sin lastbilsramme, men alt kan som bekendt gå i stykker.

Den italienske producent tilbyder derfor en vifte af skræddersyede servicepakker, der skal holde kundernes biler på vejene med så få stop i service- og reparationsøjemed som muligt.

”Alle kunder, der har overset en garantiløsning – eller måske ikke har tænkt over det – får nu mulighed for at tegne en serviceaftale i op til et år efter købet af deres nye varebil, siger customer service manager for Iveco North Europe & Baltics, Niels Kristensen.

Pas på varebilen

Det handler om at passe på sin varebil – og her kan løbende service og vedligeholdelse gøre en stor forskel.

Det kan så klares gennem en garanti, der dækker de fleste komponenter, herunder motor, gearkasse, aksler og brændstofindsprøjtning.

Kunden kan også vælge den største pakke, der omfatter ret til vejhjælp døgnet rundt, så man altid kan få hjælp, hvis uheldet er ude.

Kun 95 kroner

Desuden er det også særdeles billigt at passe på sin varebil med det lille tilvalg. Det er muligt at få en serviceaftale fra kun 80 kroner om måneden – og derefter er det muligt at lave tilvalg efter behov til aftalen om til den største pakke.

”Alle Iveco Daily har i forvejen tre års drivlinjegaranti (op til 200.000 km), og lige nu kan kunderne så få en S-LIFE-serviceaftale, der omfatter alle vedligeholdelsesopgaver på deres bil i henhold til servicebogen, for under 95 kroner om måneden,” siger Niels Kristensen.

Den mest omfattende aftale er 3XL-LIFE, som omfatter al service.

Box-løsning

Frem for alt vil kunderne få færre værkstedsbesøg takket være den smarte løsning med connectivity box.

Gennem Ivecos kundecenter kan kunderne maksimere oppetiden for deres varebil ved at få udført fjerndiagnosticering og udføre softwareopdateringer – uden at skulle forbi et værksted – man behøver blot at standse for at få relevante opdateringer og kan derefter køre videre.

Følg med i udviklingen

”Ivecos kundecenter kan også kontakte chaufføren direkte, hvis de får indikationer på, at bilen er ved at blive ramt af en fejl”, siger Niels Kristensen.

Dette sparer så tid og penge for kunderne, som ofte vil kunne slippe for unødvendige værkstedsbesøg.

“Men det betyder også, at kunderne skal følge med den tekniske udvikling for at kunne drage fordel af alle nye smarte løsninger som fx en connectivity-box,” siger Niels Kristensen.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk