Mange, som skal starte virksomhed inden for transportbranchen, har svært ved at få tegnet en forsikring på en ny varebil –  men køber man en Iveco Daily, er det let at klare dette problem, oplyser Iveco Danmark.

Det skyldes, at Iveco og forsikringsselskabet Söderberg & Partners har indgået et samarbejde, som vil gøre det let for nye kunder i transportbranchen at forsikre bilerne.

“Iveco har oplevet, at mange handler er gået i vasken, fordi de nye kunder ikke altid har kunnet tegne en forsikring. Det har vi nu fundet en løsning på, som gør, at kunden let kan få en ansvars- og kaskoforsikring, der skaber tryghed for alle parter,” siger Lars Kragh, Country Sales Manager for Iveco varevogne i Danmark.

24.000 kroner om året

For 24.000 kr. om året får man en god forsikring med selvrisiko på kun 15.000 kr.

“Vi har skræddersyet en forsikringspakke til en attraktiv pris for alle nye Iveco kunder, fortæller Henrik Dybdahl, Kundechef hos Söderberg & Partners.

Der er tale om en fast præmie, hvilket betyder, at udgiften ikke stiger i tilfælde af skade.

“Øvrige forsikringer kan også tilbydes via denne aftale, såsom arbejdsskadeforsikring, fragtførerforsikring og ansvar inkl. retshjælp,” siger Henrik Dybdahl.

Tre år uden skader

Det er en almindelig opfattelse på markedet, at nye vognmænd uden anciennitet ikke kan tegne forsikring på biler til kurerbranchen. De kan kun tegne forsikringer til denne branche, hvis de har minimum tre år uden skader.

“Dette er et meget stort problem for de vognmænd, der ønsker at begynde for sig selv. Iveco er derfor virkelig glad for at kunne tilbyde disse kunder denne mulighed. Nu kan man bestille en Daily varebil – og hurtigt få løst den tidligere problematik omkring forsikringen,” siger Lars Kragh.

Nyt kampagne-websted

Dailys kampagnemodeller fås i flere modeller – der kører på diesel, HVO eller gas – og alle med tre års fabriksgaranti.

“Desuden har vi lanceret et helt nyt kampagne-websted (www.ivecodaily.dk), der gør det nemt for kunderne at komme i kontakt med os og få et perfekt overblik over vores kampagnebiler,” siger Lars Kragh.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk