De færreste hos Messecenter Herning glemmer nok nogensinde, at adm. direktør Per Mikkelsen fik sine kunder til at stille deres nye lastbiler op til Transport 2013 – for uden lastbiler ville der have mere tomt.

Men med det ny-indgåede samarbejde mellem Messecenter Herning og VBG’s egen udstilling Vestfyn Trækker, der løber af stabelen næste år i Ejby på Fyn, var det naturligt for Per Mikkelsen at træde til, når importørerne stort set alle sammen valgte ikke at stille op officielt.

Monteret på kundebiler
Det kan selvfølgelig også være en fordel, at flere besøger messen i Herning, når man nu som VBG nu står med flere gode nyheder.

I hvert fald var der mange besøgende på VBG’s stand  i hal M.

Inden havde de måske set nærmere på Vestfyn Trækker standen i hal F – hvor de nye VBG-lastbiler stod – de fleste med VBG koblinger.

Multi Funktions Kobling
Blandet andet den nye MFC Multi Funktions Kobling, hvor chaufføren bliver siddende i førerhuset, mens han kobler til og fra via manøvrepanelet. Det går meget hurtigt – og så står lastbilen kortere tid i tomgang – og der godt for miljøet.

På messen i Herning demonstrerede Per Mikkelsen, hvor let det kunne køres – endda i en overskåret model, så man kunne se alle trin i til- og frakoblings-manøvren gennemføres.

Også modulvogntog og kærrer
I dag er det normale trækkere og forvogn-hænger kombinationer, det virker til – men på vej er systemet også til modulvogntog og kærrekombinationer – samt en udgave med integreret hydraulik.

MFC har været vist tidligere – men ikke i overskåret udgave, hvor alle kan være med.

Verdensnyheden MechMatic
Derfor havde VBG naturligvis også en verdensnyhed på standen kaldet MechMatic, der med luft og olietåge rengører og og smører lastbilens kobling helt automatisk under kørslen – det sker med regelmæssige luftstød.

Det letter dels arbejdet for chaufføren, at han eller hun ikke skal holde koblingen ren – dels opnås længere levetid for koblingen og man skal ikke spekulere på serviceomkostninger.

Man skal bare skifte den lille oliebeholder med det særlige VBG Mekolie med jævne mellemrum.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk