Fiat fejrer 120 års jubilæum ved at tilbyde 120 måneders garanti på alle Fiat modeller på det danske marked. Inklusive varebiler.

Det er noget af et tilbud, som Fiat-forhandlerne nu tilbyder på alle deres Fiat bilmodeller – nemlig 10 års garanti – svarende til 120 måneder.

Det er en flot måde at fejre det italienske bilmærkes 120 års fødselsdag på. Man skal dog også se på, at garantien på de 10 år kun handler om de første 100.000 km, Det vil sige 10.000 km. om året – og det er der ikke mange varebilsejere, der kan holde sig inden for.

Gennem finansieringen

De 120 måneders fabriksgaranti sker via finansiering af Fiat-modellerne – et tilbud der, som Fiat kalder det, er unikt for bilbranchen.

Den italienske bilproducent Fiat har siden sin grundlæggelse i 1899 leveret familiebiler med fokus på design, innovation og køreglæde.

Hos konkurrenter ses lignende fabriksgarantier, men ingen som kan måle sig med de 10 års garanti, som Fiat nu tilbyder.

Et godt tilbud

“Som én af verdens førende bilproducenter føler vi et ansvar for at sikre vores kunder den bedst mulige købsoplevelse samt skabe innovative løsninger og produkter til markedet. Derfor så vi en oplagt mulighed for at benytte vores fabriksgaranti på en positiv måde i forbindelse med vores jubilæum og samtidig kombinere det med et godt tilbud på finansiering, der ikke før er set på markedet”, siger Jonas Lichtenberg, marketingchef hos FCA Denmark.

Fiats finansieringsmodel indebærer en lav månedlig ydelse, som strækker sig over 108 måneder, hvor den sidste rate svarer til en forudbestemt restværdi på bilen.

Ingen forhindringer

Det vil sige, at man i slutningen af denne finansiering enten kan betale den endelige ydelse og sikre ejerforholdet af bilen, eller man kan sælge bilen og lade lånet indfri.

”Denne form for finansiering betyder, at man kan lægge de finansielle bekymringer fra sig og nyde livet på vejene. Finansieringen sker gennem FCA Capital, og selv hvis man beslutter sig for at sælge eller udskifte bilen, inden finansieringsperioden er slut, så skaber det ingen forhindringer i forbindelse med at tage tilbuddet i brug,” oplyser Jonas Lichtenberg.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk