Jägermeister med hovedkontor i Wolfenbüttel nær Braunsweig i Niedersachsen er kendt for at profilere deres kendte urtebitter. Det gælder meget på værtshuse – men også deres køretøjer er flot dekoreret med firmaets logo.

Herhjemme er det grossistfirmaet Hans Just, der har haft agenturet på Jägermeister siden 1967. Vi danskere er faktisk så glade for den tyske urtebitter, at der kører en lastvogn herop fra fabrikken en gang om dagen.

Intern transport er der meget af, når man nu produceret over 89 millioner flasker Jägermeister om året. Og en gaffeltruck skal da også være stylet – det gjaldt også de ti  elektriske gaffeltrucks og elleve lagerteknikmaskiner, som Still for nylig leverede til firmaet Mast-Jägermeister SE, som selskabet officielt hedder.

56 forskellige urter
Navnet henviser til navnet på grundlæggeren Curt Mast, som opfandt den meget specielle bitter i 1935 – og den består af udtræk fra 56 forskellige urter fra hele verden,

De nye Still-køretøjer skal køre på fabrikkens lokaliteter i Linden, Wolfenbüttel og Kamenz. Specielt kendetegn – en eksklusiv Jägermeister speciellakering bl.a. af alle RX 20 gaffeltrucks med den eksklusive Jägermeister branding: På den sorte grundfarve stråler den orangefarvede Jägermeister kronhjort sammen med navnet på den kendte producent.

Jägermeister har siden 2010 samarbejdet med Still og i beslutningen om af fortsætte samarbejdet var miljømæssig ansvarlighed, ergonomi og sikkerhed de vigtigste aspekter.

Mere økonomiske
„De nye maskiner bruger væsentligt mindre energi og er derfor mere økonomiske. Af sikkerhedsmæssige årsager er den maksimale kørehastighed begrænset til 12 km/t, og en ekstra komfort er truckføreren også sikret ved det luftaffjedrede førersæde med integreret sædevarme. Maskinerne er kompakte, miljøvenlige og teknisk opdateret. Desuden er de både komfortable og sikre for vores medarbejdere,“ siger Jens Kramer, teknisk indkøber hos Jägermeister.

Hos Jägermeister er man overbeviste om, at de har truffet den rigtige beslutning i samarbejdet med Still.

Pålidelig partner
„Jägermeister er et stærkt brand. I aftapningen er det vigtigt med et gnidningsløs forløb, dette gælder både i opstartsfasen og i den afsluttende fase. Derfor er det betryggende at vide, at vi med Still har at gøre med en pålidelig partner, siger Bettina Riemenschneider-Schilling, der er fabrikschef hos Jägermeister i Linden.

”I min tid hos Still har jeg aldrig før oplevet sådan en speciel lakering. Jeg tror resultatet taler for sig selv,” siger Still’s distriktschef for Hannover, Heinz Brockmann, som har formidlet ordren.”

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk