Canyon er navnet på en specialmodel af VW Amarok – fyldt med udstyr, så den fremstår med en særlig udstråling. Mange Amarok-kunder er erhvervslivet, som bruger den stærke pick-up i terrænet eller til at trække en trailer på tre tons – måske med en lille gravemaskine på ladet.

Canyon er baseret på en Trendline-versionen, men adskiller sig fra denne ved en række styling elementer ude og inde. Den kan blandt andet kendes de mørk tonede baglygter, et designbundskjold under frontkofangeren lakeret i karrosserimatchende farve, sorte skærmkanter samt Canyon-navneskilte på døre og bagklap.

Projektørbøjle for 12.540 kr.
Dertil 17” Roca-letmetalfælge med all-terrain dæk i dimensionen 245/70 R 17, der både løfter udseende og giver mere greb, når bilen bevæger sig uden for asfalten. Stylingbaren på ladet og sidebaren hen langs siderne under dørene er i sortlakeret stål, hvilket forstærker bilens sportslige look.

For 12.540 kr. plus moms kan Amarok Canyon desuden udstyres med en projektørbøjle lakeret i bilens farve, hvorpå der er monteret fire ekstralygter, der overtager forlygternes fjernlysfunktion. Eksklusivt for Amarok Canyon kan den bestilles i en iøjnefaldende Copper Orange metallic, men den fås også i candy hvid, starlight blå metallic, natural grå metallic, sand beige metallic, reflex sølv metallic og deep sort med perleeffek-tak.

Sporligt interiør
Interiøret i Amarok Canyon-versionen har også fået et sportsligt løft med sæder med Nappa/Vienna-læderindtræk i farverne moonrock/antracit. Ligeledes er der læderrat og lædergearknop med orange syninger – og luftdysernes ringe er i samme copper orange.

Amarok Canyon er desuden udstyret med detaljer som fartpilot, kørecomputer, aflæggerum under forsæderne, sædevarme, opvarmede sprinklerdyser, airconditionanlægget Climatic og tågeforlygter.

VOTY.dk har tidligere prøvet bilen i de franske alper, og den kører lige så imponerende som det øvrige Amarok-program. Så hvis man er til lidt mere sjov, så er Canyon måske sagen. Man skal bare passe på, hvis man tilkøber lygterne – under præsentationen var der flere, der glemte lygtebøjlen, når de kørte under lave træer og carporte.

Amarok Canyon kan bestilles i følgende versioner:
140 hk TDI-dieselmotor, der kører 12,9 km/l, med seks-trins manuel gearkasse og 4motion-firehjulstræk med reduktionsgear til 269.296 kr. inkl. afgift ekskl. moms (320.830 kr. inkl. moms). Desuden med 180 hk TDI-dieselmotor, der kører 12,6 km/l, med seks-trins manuel gearkasse og 4motion-firehjulstræk med reduktionsgear til 288.997 kr. inkl. afgift ekskl. moms (344.113 kr. inkl. moms) – og endelig med samme 180 hk-TDI-dieselmotor med otte-trins-automatgear, der kører 11,6 km/l og har 4motion-permanent firehjulstræk til 305.497 kr. inkl. afgift ekskl. moms (363.613 kr. inkl. moms).

Priserne for en normal Trendline med 140 hr eksklusiv moms er 209.699 kr., en 180 hk med mauelt gear koster 229.298 kr. – mens samme model med 8-trins automatgear koster 262.899 kr. – alle priser plus moms.

Så det koster lidt at more sig – selv om det er på gule nummerplader.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk