Jyske Finans – under Jyske Bank – vil ikke længere stå for at sælge deres brugte leasingbiler. Jobbet er overlad til de netbaserede Autocom.

Samarbejdet handler bl.a. foruden salg af flåden af brugte biler også returnering af biler, opbevaring, betalingsprocesser og udlevering af biler.

Hele værdikæden
”Vores nye partner skal evne at levere løsningen i hele værdikæden fra endt leasing periode til betaling og rapportering på proces. Det er vigtigt for os, at en samarbejdspartner forstår de udfordringer, vi står med og er i stand til fleksibelt at finde frem til de løsninger, der skal til”, siger Allan Mortensen, der er områdedirektør i Jyske Finans.

Han peger på, at hele det europæiske marked for leasingbiler er presse – og med den store kapitalbinding Jyske Finans har i flåden, er Autocom’s seneste lancering af produktet Fleet Monitor en god løsning til, at man kan reagere på forandringer i markedet.

Online platforme
”Vi har lagt stor vægt på at vores nye processer skal være online og fri af geografiske barrierer. Derfor passer det rigtigt fint med Autocom’s online platforme, herunder online tidsbestilling, online salg, online rapportering og selvfølgelig den lette tilgang til det europæiske marked”, siger Allan Mortensen.

Autocom A/S kan i dag tælle fem ud af Danmarks 10 største flådeejere som kunder. Selskabet  kan præsentere danske bilforhandlere for mere end 45 pct. af det danske flådemarked på deres danske auktionsplatforme Bilsalg.dk og Autocom.dk.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk