Mange bilentusiaster ud i aristokratiske biler fik en chok, da de på biludstillingen i Genève i 2012 så Bentleys bud på en SUV med navnet Shooting Brake  – det avancerede navn for stationcar.

Lige så lidt som de syntes godt om Cayenne fra Porsche, lige så lidt syntes de om Bentleys forsøg – som teknisk langt hen ad vejen når får fælles stumper fra Porsches Cayenne. Men på gaden kan vi først se den i 2016, fortæller Bentley.

Trods kritikken forventer fabrikken ar sælge 3.000 Shooting Brake udgaver af bilen om året. Det bliver også den kraftigste og mest luksusprægede SUV på markedet – stadig med godt engelsk håndværk som grund for produktionen.

Gule plader til halv pris
Herhjemme bliver den sikkert ualmindelig kostbar, men det står enhver frit for at bygge den om som gulpladebil – og med noget nær halv pris, vil der så være mange millioner kroner at spare i registreringsafgift.

“Bilen vil skabe et helt nyt segment I SUV markedet, fortalte Dr Wolfgang Schreiber, formand  for Bentley Motors på en presse konference i London i dag.

Den nye Shooting Brake er en del af en investering på 800 mio. Pund for den nye bil og investeringer i produktionsapparatet de næste tre år. Med firehjulstræk vil den sikkert have gode chancer for et godt salg i Dubai og andre ørkenstater, som billedet også indikerer.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk