Alle ”First Choice” DAF lastbiler, der er under fire år gamle, leveres nu som standard med fuld garanti fra producenten uden kilometerbegrænsning.

Det er ifølge den hollandske fabrikants danske importør unikt på markedet og illustrerer, at DAF lastbiler er i en høj kvalitet.

DAF ”First Choice” er et kvalitetsmærkat under DAF branded, som står for brugte, men næsten nye lastbiler.

200 tjek-punkter

Derudover har disse First Choice lastbiler bestået et check med mere end 200 punkter for at sikre, at de er teknisk er i god form og kan levere maksimal driftssikkerhed, hvilket igen fører til optimal oppetid for vognmanden.

DAF First Choice lastbiler leveres i to udgaver.

Den ene First Choise lastbil er under fire år gammel og leveres standard med 12 måneders fuld garanti fra producenten, og garantien dækker også alt fabriksmonteret udstyr.

Den anden First Choice lastbil, der er mellem fire og fem år gammel, leveres med en 12 måneders fuld garanti på drivlinjen. Lastbilerne er mellem fire og fem år gamle, har kørt under 600.000 kilometer, ser ud som nye og har en fuldt dokumenteret servicehistorik.

Unikt på markedet

Levering af en komplet producentgaranti på brugte lastbiler som standard er ifølge DAF Trucks unikt på markedet.

“Vi kan kun tilbyde en sådan garanti, fordi DAF leverer uovertruffen kvalitet. En First Choice lastbil er virkelig så god som ny. Hertil kommer, at DAF’s Euro 6 lastbiler ikke alene er mere effektive end nogensinde før, men de nye ejere vil også kunne drage fordel af den laveste afgiftstakst og det faktum, at lastbilerne er velkomne i de lavemissionszoner, der er indført i forskellige europæiske byer, industriområder og havne,” siger Marty van den Dungen, salgsdirektør hos DAF Used Trucks.

Alle First Choice lastbiler kan købes på de finansieringsvilkår, der tilbydes i de fleste lande af PACCAR Financial, og de kan leveres med reparations- og vedligeholdelseskontrakter fra DAF MultiSupport.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk