Ingen har hørt om den før – men ifølge den britiske VW importør skulle det være ganske vist – en Caddy Van designet som et rullende elektronisk kontor, hvor risikoen for at køre for meget tomkørsel er minimal – og så er den let at parkere og billig at køre i.

Nu har Volkswagen Nutzfahrzeuge allerede vist en prototype på den lille VW Up som varebil kaldet LoadUp – men den ultrakorte Caddy kan måske være en anden udvej på ønsket om den lille bytransporter.

Caddy Maxi Mini er med sine 2,4 meter i længden den perfekte distributionsbil I byerne – bare der er tale om begrænsede mængder af gods. Men som pizza-bud og en ”stik-i-rend” bil som budtjeneste for kontorer er den fin. Vendediameteren er kun fire meter – det klarer selv en budcykel ikke. Hvordan køreegenskaberne er, fortælles der ikke noget om.

Til det moderne kontor
Chefen for produktudvikling hos  Volkswagen Commercial Vehicles UK, Dr. Avin A’laf, mener, at Maxi Mini er den perfekte varebil til det moderne kontor.

”Måske hvis Kevin fra regnskabsafdelingen lige skal ud og have sig en sandwich til frokost eller måske hente sit nyrensede slips i renseriet, så er Maxi Mini det perfekte køretøj. Købere betaler jo ikke for den plads, som man ikke har brug for. Bilen kan man sammenligne med standeren med Mars Bars ved kassen i supermarkedet. Vi håber, at når kunderne kommer og køber en af vores store prisvindende varebiler i fuld størrelse, så vil de tilføje en lille Maxi Mini model som en lille ekstra gave,” siger Dr. A’laf.

Han tilføjer dog, at den nye Caddy Maxi Mini tilbyder kunderne en sidste mulighed for at nyde den nuværende Caddy udgave inden den nye model kommer til salg senere på året. Det sjove Maxi Mini tilbud vil blive prissat konkurrencedygtigt, når bilen lander hos VW-forhandlerne i dag – 1. april.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk