Lige ved og næsten. Sølle tre point skilte det danske hold for en finaleplads i Scanias internationale Top Team konkurrence for værkstedsmedarbejdere.

Det blev til bronze og en flot tredjeplads ved den europæiske finale, der samtidig var semifinalen i den internationale konkurrence, hvor der deltager servicefolk fra hele verden.

EM-finalen i Koblenz i Tyskland viste dog, at Danmark er med i eliten blandt Scanias værksteds- og reservedelsmedarbejdere i Europa, så det var trods alt en flok stolte Scania-medarbejder fra Erritsøe, der efter ”slaget” kunne kikke på indsatsen.

Udnytter kompetancer
”Vi har knoklet med forberedelserne og har forbedret vores teamwork rigtig meget. Vi er blevet meget mere alsidige og kan udnytte vores kompetencer meget bedre i forhold til både kvalitet og kundeservice, siger ’Erritsø-drengenes nestor, mekaniker Poul Kjeldsen.

Erritsøe-drengene består af mekanikere og reservedelsmedarbejdere fra 23 til 60 år, og sammenlagt har de 65 års Scania-erfaring. Det kan de udnytte i hverdagen efter konkurrencen.

Uddannelsesprogram
Scanias Top Team-konkurrence er et uddannelsesprogram i konkurrenceform, der har til formål at inspirere og motivere Scanias servicepersonale til at yderligere at dygtiggøre sig.

Det handler om konstant at forbedre færdigheder, viden, professionalisme og teamwork på Scanias værksteder rundt omkring i verden. Top Team-konkurrencen hjælper også med at tiltrække dygtige medarbejdere i lastbil- og busbranchen.

Guld til Finland
Sølvet gik til det italienske hold, mens finnerne med en overbevisende indsats tog sig af guldet. Dermed går Italien og Finland videre i Top Team-konkurrencen, der afsluttes ved en uofficiel VM-finale slutningen af november ved Scanias hovedsæde i Södertälje ved Stockholm – med deltagelse af de allerdygtigste Scania-teknikere fra Europa, Latinamerika, Afrika, Asien og Oceanien.

Siden starten for mere end 20 år siden har Top Team udviklet sig fra en lokal skandinavisk aktivitet til dagens globale konkurrence, hvor mere end 8.000 af Scanias bedste mekanikere og reservedels-medarbejdere fra over 60 lande dyster om at være bedst til fejlfinding og reparation.

Fakta: Scania
Den danske Scania-organisation beskæftiger ca. 900 medarbejdere på i alt 26 velplacerede lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.

Scanias forsknings- og udviklingsaktiviteter er koncentreret i Sverige, mens produktionen foregår på flere anlæg i Europa og Sydamerika med mulighed for global udveksling af produktionsteknologi, komponenter og komplette køretøjer.

Scania tilbyder også finansielle tjenesteydelser og beskæftiger ca. 38.500 medarbejdere fordelt på ca. 100 markeder verden over. I 2012 omsatte Scania CV AB for SEK 79,6 mia. og opnåede et driftsresultat på SEK 6,6 mia.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk