I november sidste efterår modtog Nissans ledelse den eftertragtede pris Pick-Up of the Year 2016 på transportmessen Solutrans i Lyon. Nu er den meget velkørende erhvervsbil kommet til Danmark – og fra februar er den klar hos landets Nissan forhandlere. Til priser fra 210.000 kroner plus moms.

VOTY.dk’s redaktør Carsten Teiner, som repræsenterer Danmark i den internationale jury, var med  til at uddele prisen – og har ved flere lejlighed prøvet Navara – og dens store force er, at den kombinerer det bedste ved en pick-up og det bedste ved Nissans crossover principper.

Blandt andet skal vi nævne den stærkt forbedrede kørekomfort i kraft af uafhængig affjedring og et et nyt multilink baghjulsophæng på Double Cab udgaverne.

Bygget pick-up’s i 80 år
Nissan har bygget pick-up’s i 80 år, som kører overalt på kloden. Tidligere meget hårdføre – men også arbejdsheste, hvor luksus ikke var standard. Pick-up biltypen har undergået store forandringer de senere år – og i dag er de på verdensplan meget populære som kombi-biler: Arbejdshest om dagen og familiebil om aftenen. Så nu er der dømt komfort – og den melding har Nissan forstået.

Det umuliggør de danske afgifter – så herhjemme er langt de fleste i brug som arbejdskøretøjer – især hos entreprenører og håndværkere.

Bedre komfort og finish
Udgangspunktet i forbindelse med udviklingen af den nye Nissan Navara var, at komfort og finish skulle forbedres, mens de roste offroad egenskaber, holdbarhed og lastkapacitet skulle bibeholdes.

Resultatet af Nissans mål om kombination af komfort, teknologi, stil og holdbarhed er lykkedes i form af den måske mest nytænkende model på pick-up markedet.

Komplet sikkerheds-udstyr
Nissan Navara er udstyret med en ny 2,3 liters dCi motor, hvor der kan vælges mellem to forskellige ydelser – 160hk og 190hk med forbedret brændstoføkonomi (mellem 14,3 og 15,9 km/l).

Samtidig tilbydes helt nye teknologier for denne type biler så som Around View Monitor, automatisk nødopbremsning, NissanConnect navigationssystem med 7 tommer skærm samt LED forlygter. Og anhængervægten er ligeledes forøget til nu 3.500 kg. Sidst men ikke mindst tilbydes en af klassens bedste fabriksgarantier på 5 år eller 160.000 km.

Den nye Nissan Navara fås i to udgaver: King Cab (enkelt kabine) og Double Cab (dobbelt kabine) samt i fire udstyrsvarianter: Visia, Acenta, N-Connecta og Tekna. Herudover kan vælges mellem en 6- trins manuel gearkasse eller en 7-trins automatisk gearkasse.

Begyndelses-priser på Navara:
King Cab Visia, 2.3 dCi 160 hk manuelt gear – pris fra kr. 207.377 eks. moms
Double Cab Visia, 2.3 dCi 160 hk manuelt gear – pris fra kr. 235.911 eks. moms.
Double Cab N-Connecta 2.3 dCi 190hk manuelt gear – pris fra kr. 264.146 eks. moms.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk