Hvordan det lykkedes at få 426 biler til at køre i kortege kofanger ved kofanger – uden at der sneg sig et andet bilmærke ind imellem. Det melder historien ikke noget om – men faktum er, at Guinness World of Records officielt har godkendt verdensrekorden, som blev sat i forbindelse med Toyota Danmarks 50 års jubilæum på Fyn for nylig.

Rekorden blev opnået takket været de mange hundrede Toyota-ejere, der stillede op i konvojen på en 10 km. lang vejstrækning syd for Odense. Det var noget af et særsyn, da de 426 Toyota-biler sneglede sig af sted i én lang række.

1.000 gæster til fest
Den tidligere Guinness verdensrekord blev sat i Saudi Arabien i 2011 og talte 257 biler, men er altså nu overgået med adskillige billængder af den nye rekord på 426 Toyota-biler sat i Danmark.

Den danske Toyota-importør havde inviteret alle Toyota-entusiaster og -bilejere til en stor fælles jubilæumsfest med en masse udstillede biler, musik, taler og bilsnak ved Bramstrup syd for Odense på Fyn – og de over 1.000 feststemte deltagere var med til at gøre dagen til en helt speciel og uforglemmelig oplevelse.

Taknemmelig importør
”Vi er både meget stolte og rigtig glade for at have slået Guinness verdensrekorden. Det gør det ekstra specielt, at det skete på vores særlige 50-års jubilæumsdag. Men vi kunne ikke have gjort det uden hjælp fra de mange hundrede Toyota-entusiaster og Toyota-bilejere, der deltog i festlighederne. Det skal alle have en kæmpe stor og dybfølt tak for,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk