Jesper Hansen forlader DSV Road Sverige og jobbet som Divisionsdirektør for selskabets svenske indenrigsdivision (Director Domestic) for den 17. juni at tiltræde som adm. direktør for DSV Roads afdeling i Storbritannien (UK).

Det skriver det svenske fagtidsskrift Transport  & Logistik på deres hjemmeside.

Svensker overtager jobbet
Ny indenrigs divisionsdirektør i DSV Road Sverige bliver Mats Möllersten som tiltræder stillingen ligeledes 17. juni.

”Mats kommer nærmest fra en rolle som forretnings-områdechef i Tyskland og Schweiz, hvor han med succes har drevet og udviklet sin forretningsområde fremragende i mange år, siger Magnus Malmqvist, adm. direktør i DSV Road Sverige til Transport & Logistik i Dag.

Med i ledergruppen
Mats Möllersten har gennem årene skabt sig en stor transport-erfarenhed og kundskab, som han kan drage fordel af i sit nye job, som også omfatter som nyt medlem af ledergruppen i DSV Road.

”Samtidig vil jeg pointere, at Jesper Hansen har gjort en fantastisk indsats i mange år som ansvarlig for den svenske indenrigsdivision, siger Magnus Malmqvist.

DSV er store i Storbritannien
Jesper Hansens fokus og innovative måde at arbejde på har bidraget til en stabil og velfungerende indenrigs organisation med motiverede medarbejdere.

DSV Roads virksomhed i Storbritannien har en betydelig omsætning – lidt mere end en tredjedel af omsætningen i DSV Road Sverige.

DSV i Storbritannien er markedsledende og er velrepresenteret i hele landet, skriver det svenske fagblad.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk