Søndag inviterede den danske Dacia-importør ejere af Dacia-biler på en hyggelig picnic på Egeskov Slot på Sydfyn.

Det er et sandt tilløbsstykke at være med på den årlige picnic kun for Dacia-ejere, som den danske importør hvert år inviterer til – for der er kun plads til 5.000 personer på det idylliske Egeskov Slot på Sydfyn.

50 mand hjalp til

”Vi er 50 medarbejdere fra importør og forhandlere på plads for at hjælpe vores gæster under Dacia Picnic,” fortalte Jannik Kjær Hansen, der er marketing koordinator & produkt specialist hos den danske importør.

Og folk kommer med alle typer af Dacia-biler – Dacia Dokker Van ikke at forglemme, men også Van modeller af alle de andre Dacia modeller, for alle Dacia biler kan også leveres som Van’s.

Masser af attraktioner

På slottet i går søndag er det måske nok familierne, der er flest af – med og uden børn – for med de masser af attraktioner, som slottet formår – med vandring i trætoppene, Draculas kælder, musikinstrumenter i blomsterparkerne, Falck museum, MC-museum og museum med spændende biler, varebiler og lastbiler, købmandsmuseum og selvfølgelig slottet selv – så går en dag hurtigt.

Og Renault Danmark, som importerer Dacia, byder også på en fin picnic kurv med varme pølser og lidt vand samt kaffe og kage – og så blev dagen rundet af med god underholdning.

Gennemprøvet teknik

Men ellers går snakken også om historier om Dacia, der på rekordtid er blevet et populært bilmærke efter princippet ”Value for Money.”

For teknisk er det jo gennemprøvet Renault teknik, der ligger under hjælmen på bilerne.

God dag for alle

Der var selvfølgelig også stillet de nyeste Dacia modeller frem på græsset, så hvis man var interesseret i en bilsnak med repræsentanter fra Dacia forhandlere, var det også en mulighed.

Dacia Picnic  er en enestående mulighed for Dacia organisationen at få snakket med deres trofaste kunder, og for Egeskov Slot er det en god mulighed for at vise de spændende attraktioner frem for mange mennesker på en dag, hvor sæsonen knap nok er begyndt. Og Dacia-ejerne og deres familier har en god oplevelse.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk