”Gør hverdagen lettere for os med bil”. Sådan lyder sloganet fra et nyt bilrengøringsselskab, der er åbnet København – Your Car Service A/S.

Selskabet er stiftet af bestyrelsesformand Henrik Isaksen, der også står bag Sixt Car Rental – et af verdens største biludlejnings-selskaber.
 
Det kræver dog, at man anvender et P-hus, som er med i aftalen. Det gælder dog flere – således Q-Park, Jeudan Parkering og Apcoa/Europark samt en del private firmaparkeringshuse.
 
Betaling på nettet
Betalingen klares på nettet gennem www.yourcarservice.dk.
 
Your Car Service er en hurtig løsning til rengøring af bilen, der tilbydes tre typer rengøring samt rude- og dækservice.
 
Bilen parkeres i det valgte parkeringshus, bilnøglen ligges i det elektroniske nøgleskab, som Your Car Service har opsat.

Tidsbesparende
Når man kommer retur efter sin bil, afhentes bilnøglen også i det elektroniske nøgleskab. I den mellemliggende periode er bilen blevet vasket eller hvad man har ønsket.
 
”Det er super enkelt og man bliver hurtigt fortrolig med brugen. Det sparer tid i en travl hverdag, og man får et professionelt resultat. Er det billigt? Ikke i forhold til at køre ned på tanken og selv vaske bilen. Forskellen er dog, at når de professionelle har med bilen at gøre, bliver resultatet både bedre og det holder længere,” siger selskabets direktør Henrik Isaksen.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk