Scania forhandler Nyscan på Sjælland har netop leveret det sjette fejeblad med knæklad over tre år til Lohke Materieludlejning A/S, der har depoter i Hvidovre, Hedehusene og Hillerød.

De to seneste Scania-biler er netop leveret. De er begge af typen G 410 LB 8×2/6, der skal anvendes til transport af virksomhedens store udvalg af udlejningsmateriel.

Valget af G 410’erne skyldes især modellens gode ry for markedets laveste brændstofforbrug – ifølge en test i et tysk fagblad. Den gode økonomi skyldes bl.a. brug af ren SCR-teknologi (Selective Catalytic Reduction).

HMF 2620 kran
De fire-akslede biler er opbygget af Brande Vognfabrik med knæklad med 6-tons hydraulisk spil ved forsmækken samt hydrauliske ramper bagtil. Den seneste af de to leveringer er desuden udrustet med HMF 2620-kran med fire hydrauliske udskud.

Fuld luftaffjedring i kombination med lavprofildæk i str. 355/50R22.5 på de tre styrende aksler samt 315/60R22.5 på trækakslen har gjort det muligt at opnå en chassishøjde på blot 86 cm og en færdig ladhøjde på blot 101 cm.

Det giver hele 299 cm frihøjde til de teleskoplæssere, anlægsmaskiner og skurvogne, som lastbilerne skal hente og bringe til kunder over hele Sjælland.

Flyttet afgassystemet
Lastbilen med kran har desuden fra fabrikken i Sverige fået flyttet hele afgassystemet inklusive lyddæmperen med SCR-katalysatorer og partikelfilter ned bag den anden foraksel. Dermed undgås, at kranens støtteben i højre side skal svinges op i lodret position under transport – men kan køres ind mellem de to foraksler.

Ud over at fokusere på de nye Scania’ers driftsøkonomi og anvendelsesmuligheder har Lohke også haft chaufførernes arbejdsmiljø i centrum. Derfor er de rummelige  mellemstørrelse førerhuse med betegnelsen CG16 udrustet med bl.a. ekstra kabinevarmer, termoruder, Xenon-lygter og blitz-lys.

De nye biler er leveret af salgskonsulent Stig Jensen med fuld reparationsaftale i 72 måneder, som det også er tilfældet med Nyscan øvrige Lohke-leveringer.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk