Danske Maria Toft Madsen er chef for fragtbørsen TimoCom i det nordlige Europa – med udgangspunkt i hovedsædet i Düsseldorf.

”Vi er 387 medarbejdere i TimoCom – men stiler med 500 medarbejdere , hvorfor vi står foran en flytning til større lokaler her i byen. Vi behersker 24 sprog og opererer i 44 lande,” siger Maria Toft Madsen.

TimoCom Soft- und Hardware GmbH er stiftet for 17 år siden af en speditør, som havde set problemer med bl.a. returgods. Så snart, man har læsset en af sine lastbiler, skal man kunne finde returlæs – så man på den måde sparer både tid, penge og brændstof.

Hjælp til kreditvurdering
”Vognmanden kan gå ind og byde på fragtopgaver – men får ikke at se, hvad andre byder. Vi kan også hjælpe med kreditvurdering. Mange har kritiseret os for ikke at have nok sikkerhed, men var vi ikke sikre nok, ville vi jo tabe ansigt og anseelse,” siger Maria Toft Madsen.

Senest har firmaet åbnet for adgang til TimoCom’s produkter via app, så man ikke er bundet af smartphone og pc.

Her kan man gå ind i TimoCom’s program TC Truck & Cargo, som dagligt præsenterer 450.000 kapacitets- og fragttilbud fra 100.000 brugere. Systemet er udvidet med TC eBid, som er adgang til transport-licitationer i Europa – og derfor er populært både af virksomheder og speditører.

Online lagerbørs
Desuden kan man bruge TimoCom’s online-lagerbørsen, hvor man har adgang til 30.000 lager- og logistikarealer – eller omvendt: udbydere kan registrere deres kontaktoplysninger og angive søgekreterier for lagertyper og lagerudstyr – for bedre at udnytte deres kapaciteter.

Tillige har man udviklet TC eMap, som er en rute- og beregningsløsning med integreret tracking funktion. Trackingløsningen viser én alle gængse telematiksystemer på den samme platform. Via ruteplanlægningen kan man over TC Truck&Corgo finde frem til kørselsstrækningen til den pågældende relation – og man kan samtidig beregne omkostninger i forbindelse med kørslen i TC eMap.

TimoCom Secure
For at man ikke skal komme i kløerne på svindlere, har TimoCom sin sikkerhedspakke TimoCom Secure, så man kan dels få gennemsigtighed for opgaven samt giv mulighed for gennem TimoCom’s medarbejdere at kontrollere forretningspartnerne.

Der er mange jurister tilknyttet TimoCom bl.a. i sektionen Cash Care med incassosager, hvor man i 2013 vandt 88 pct. af alle sager.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk