Honda har atter opnået de eftertragtede fem stjerner i den uvildige EuroNCAP crashtest.

Siden introduktionen af Euro NCAP’s nuværende test kriterier (i februar 2009) har alle Honda modeller som er blevet testet opnået 5 stjerner – det vil sige Accord, Insight, Jazz,  CR-Z, Civic og  nu den nye CR-V. 

Tochigi forskninigscenter
Honda satser benhårdt på at være i super-ligaen når det gælder sikkerhed. Fabrikkens interne test- og udviklingscenter, Tochigi R&D i Japan,  bliver brugt til at analysere skaderne, når forskellige modeller i forskellig strøelse og vægt møder hinanden.

Den europæiske CR-V produceres dog ikke i Japan, men i Storbritannien.

Honda arbejder intenst på at minimere skaderne for såvel passagerer som fodgængere. Det har været med til at give det gode resultat hos EuroNCAP.

Ny 1,6 liter udgave på vej
Den nye CR-V har siden lanceringen i efteråret 2012 været en stor salgssucces i Danmark, oplyser man hos den danske importør.

 ”Honda Danmark forventer vi at kunne opretholde de flotte salgstal og en position helt i front på SUV markedet – ikke mindst med denne nye 5 stjernede udmærkelse og en yderligere tilføjelse til model porteføljen på vej lover det godt for en fortsat CR-V succes”, siger PR chef Michael Lund fra Honda i Danmark.

Succes på gule plader
Næste version af CR-V er klar herhjemme til efteråret – nemlig Honda’s Earth Dreams Technology 1,6 i-DTEC diesel motor. Den ny variant kommer i en forhjulstrukket udgave med manuel gearkasse. Ydelsen vil være hele 300 Nm og 120 Hk kombineret med en CO2 udledning på 119 gram pr. km.

På gulpladefronten ligger CR-V også helt fremme i sin klasse af SUV-biler.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk