Tokyo Motorshow viser i disse dage nyheder fra hele verden – men med størst aktivitet for de lokale mærker, er bl.a. Isuzu i fokus.

I Danmark har Isuzu ikke været på markedet siden Trooper off-road’eren, der senest blev solgt med Opel skilte. Men tidligere (omkring 1980) solgte Opel i Danmark pick-up modellen KB-41.

Nu er D-Max pick-up formentlig ved at være parat til dansk lancering gennem agenten herhjemme Nellemann Group ifølge kilder tæt på ledelsen.

På Tokyo Motorshow
På Tokyo Motorshow, der har millioner af besøgende i disse dage, er der præsenteret en helt ny SUV – bygget over pick-up serien (PPV: Pick-up passanger vehicle). Der er tale om total ændring af Isuzus SUV-modelrække. Navnet er Mu-X.

Der er tale om bedre komfort og øget sikkerhed. Akselafstanden er 250 mm kortere end D-Max, som den er udviklet over.

Bilen har fine terrænegenskaber – som D-Max – og der er gjort meget ud af dens sporty fremtoning. Bilen er udviklet til at køre med syv personer – derfor er der 14 kopholdere, men ville herhjemme være mest interessant som gulplade Van.

3-liters diesel med 180 hk
Teknisk er der tale om en 4-cylindret 3-liters dieselmotor på 180 hk og 380 Nm. Cirka 12 km/l er brændstofforbruget med lille forskel mellem 4×2 og 4×4 udgaver. Med 23 cm frihøjde er der plads til at forcere vandløb og mudderstier. Bundplader under bilen sikrer mod skader på motor og gearkasse (drivline).

Bilen trækker 3,5 tons – og nyttelasten er op mod 2.060 kg. Man kan vælge med en 5-trins gearkasse eller automatik. Udstyret omfatter 16 eller 17 tommer alufælge. Bilen har bl.a. sideairbags-gardiner, parkeringssensorer samt (i topudgaven) bakkamera. Så kan der ekstra tilkøbes læderbetræk, klimaanlæg, DVD. Det er standard i topudgaven. Med bilen følger 5 års fabriksgaranti eller 130.000 km – og fem års redningshjælp.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk