Under præsentationen af Stellantis’ nye strategi afslørede CEO i Stellantis, Carlos Tavares, de første billeder af den første elbil fra Jeep.

Den helt nye og helt elektriske Jeep bliver lanceret tidligt næste år – som led i arbejdet med at elektrificere alle koncernens SUV-modeller. Mere information om Jeeps nye elbil følger i de kommende måneder.

Den skal udvide mærkets appel og bredde og være det næste skridt mod at opnå Jeeps ambition om ”Zero Emission Freedom.”

Ofte som Van

I Danmark har Jeep gennem årene udpræget været solgt som erhvervskøretøj – ofte på gule nummerplader.

Jeep blev grundlagt i 1941 – som et resultat af anden verdenskrig – og er siden blevet brugt i konfliktområder over hele verden.

Det er et globalt bilmærke, der er anerkendt over hele verden for sine terrængående køretøjer – og deres uovertrufne offroad-evner.

Sælges i 140 lande

Som producent af den ikoniske Willies JEEP (står for General Purpose) er mærkets DNA i dag ud over professionelt brug også passion, frihed, eventyr og autenticitet.

Jeep sælges i dag i mere end 140 lande i verden, de seneste år med et salg på over én mio. biler, der produceres på ti fabrikker i seks lande.

Jeep er en del af Stellantis, som omfatter bilmærkerne Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Opel/vauxhall, Peugeot og Ram.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk