Fest og farver kendetegner nyheds-præsentationer hos Still Trucks i Hamburg – men deres danske afdelingschef Gerner Hoppe er bestemt heller ikke kedelig, når han skal fortælle omverdenen og de tyske produkters fortræffeligheder.

Men nu er det snart slut – Gerner Hope bliver 63 år og vil gå på pension. Dog fortsat med et par bestyrelsesposter – bl.a. hos Telesikring A/S – og den svenske chef Reke Salievski skal fremover styre begge lande

Gerner Hoppe har været hos Still i 33 år og altså cirka halvdelen af årene ved roret på domicilet i Kolding.

Hos Still siden 1980
Gerner Hoppe begyndte sin karriere hos Still som sælger i Københavnsområdet i 1980, men efter nogle få år overtog han eksportansvaret for koncernen i hele Norden.

Efter mange års tjeneste på eksportarbejde overtog Gerner Hoppe ansvaret for STILL Danmark A/S som adm. direktør i 1997 – en stilling han nu således har varetaget i 16 år.

Med den samlede anciennitet hos Still på 33 år er Gerner Hoppe er naturligvis blevet et kendt ansigt i forretningen. Igennem tiden har han varetaget flere forskellige opgaver – bl.a. som management konsulent med opgaver for koncernen i Schweiz og England.

Synergi mellem Danmark og Sverige
Gerner Hoppe har tilsvarende også været adm. direktør for STILL Sverige AB i årene 2009 og 2010. Jobbet i Sverige var at konvertere én forhandler til et effektivt datterselskab – samt at udvikle og klargøre selskabet med en ny svensk ledelse.

Denne opgave har igennem de seneste år skabt grundlag for synergieffekter imellem Danmark og Sverige. Således er økonomifunktionen for begge datterselskaber blevet rationaliseret til én ledelsesfunktion – ligesom klargøring af alle maskiner til både Danmark og Sverige i dag udelukkende foretages i Kolding.

STILL Sverige AB har etableret et nyt hovedkvarter i Malmø, og i øjeblikket lægges den sidste hånd på implementering af økonomisystemet SAP, så at Sverige også kobles op på koncernens direkte data netværk. Det forventes at Sverige er online på koncernens datasystem i november 2013, hvorefter Gerner Hoppe overdrager ledelsen af STILL Danmark A/S til Reke Salievski, som i dag er adm. direktør  for STILL Sverige AB.

Fortsat optimering
Fra begyndelsen af år 2014 vil Reke Salievski få ansvaret for STILL, både i Danmark og Sverige. Det er strategien at fortsætte med at optimere funktionerne – finde fælles synergi samt udbygge selskabernes markedsposition.

“Det har været en stor glæde at arbejde for koncernen i alle 33 år. Igennem årene har jeg har fået så mange positive oplevelser i takt med også at have introduceret STILL ledelsesfilosofi i andre lande. Det er spændende at drive en virksomhed at sikre, at de rigtige salgsbetingelser bliver kombineret med effektive serviceydelser. At skabe værdier for kunderne, det er jo dét, det drejer sig om. Andre nøgleord er ærlighed og troværdighed – at kunne levere varen, motivere staben af medarbejdere og kunne eksekvere, siger Gerner Hoppe.

Flere bestyrelsesposter
Jeg vil gerne trappe lidt ned. Men naturligvis vil en del af mit liv fortsat være præget af virksomhedsstrategi, så fremover vil jeg tage del i professionelt bestyrelsesarbejde, siger Gerner Hoppe.

Still Danmark A/S har ca. 90 ansatte, og servicerer ca. 11.000 gaffeltrucks og lagerteknik maskiner i Danmark. Still Sverige AB har ca. 60 ansatte

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk