I efteråret lander en helt ny udgave af den koreanske Kia Sportage herhjemme – som femte generation.

Den danske importør solgte 11 Van-udgaver af bilen i 2020 – og man har gjort det til en fast tradition at tilbyde alle Kia-biler – hvis muligt – på gule nummerplader.

Den nye udgave venter at få endnu flere erhvervskunder herhjemme.

Nyeste DNA

Den nye udgave er bygget som ny helt fra grunden – som den urbane SUV – med fabrikkens nyeste DNA.

I september vil Kia Europe afsløre en ren europæisk version af Sportage for første gang i modellens 28-årige historie.

Den helt nye Sportage er udviklet med en ny arkitektur og kombinerer et førercentreret design med et avanceret interiør med en integreret buet skærm, der huser de nyeste fremskridt inden for opkoblingsteknologi, lover Kia.

Bedre plads til godset

Designerne fokuserede også på at skabe et behageligt rum inden døre. SUV’en sætter også benchmarket for kapacitet for bagage og gods.

Den helt nye Sportage er også langt fremme inden for sikkerhed med både passive og aktive systemer – inklusive Kias såkaldte ADAS pakke med avancerede førerassistent-systemer.

For at skabe en dynamisk og optimal køreoplevelse præsenterer den helt nye Sportage bl.a. Kias E-Handling-system, der forbedrer bilens dynamiske ydeevne og stabilitet.

Off road mode

En ny generation af elektrisk ophæng af undervognen giver optimal komfort og gode sikkerhedsniveauer ved alle forhold takket være bilens affjedring.

Et terrænmode giver bilen sikre køreegenskaber under mere udfordrende forhold som sne, mudder og sand.

Flere drivliner

Den helt nye Sportage er den første Kia-model, der fås i en variant med lang akselafstand og en med kort akselafstand, afhængigt af region, hvilket sikrer, at femte generationens opfylder de forskellige og specifikke behov på alle markeder.

Bilen kommer med flere forskellige drivliner.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk