Af Finn Bruun

For tredje år i træk har det japanske rederi NYK Line givet sin kvalitetspris til bilaktiviteterne i CMP, Copenhagen-Malmoe Ports.

Det sker fordi CMP har haft nul skader i sin håndtering i 2013/2014, hvorved havnen er placeret i toppen blandt de europæiske bilhavne. Godt 20 bilhavne fra Europa deltog i prisarrangementet, som altså mundede ud i, at CMP modtog prisen for tredje år i træk.

“Fantastisk sjovt, at vi igen bliver belønnet for vores kvalitetsarbejde. Det bekræfter, at vi ligger i toppen i Europa, og at vores orientering i retning af løbende forbedringer giver resultat,” siger Johan Röstin, CEO for CMP.

En forklaring på dette er vores interne forbedringsværktøj, M/S Progress, som gør det lettere at opstille mål og gennemføre forbedringer på en effektiv måde.

Flere og flere bilmærker
NYK Line har en verdens største flåder af biltransportskibe. CMP har som den eneste havn modtaget rederiets kvalitetspris tre år i træk. Kravet er blandt andet, at havnen skal have nul skader i sin bilhåndtering og i øvrigt leve op til de skrappe kvalitetskrav.

“Prisen er en kvittering for, at vi er på rette vej og ved, hvad vi har med at gøre, altså at det skadeforebyggende arbejder fungerer, som det skal. Og eftersom få skader giver mere gods, kan kvalitetsarbejdet bidrage til, at endnu flere bilkunder vælger Malmö,” konstaterer Björn Larsson, Terminal Manager med ansvar for CMP’s bilhåndtering.

“Også i branchen som helhed mærker vi, at CMP’s kvalitetsarbejde gør indtryk,” siger Johan Röstin, som er stolt af at høre, at bilhavne i Europa opfordres til at prøve at holde samme høje kvalitet som i Malmö.

I 2002 valgte Toyota Malmö som hub og centrum for sin bildistribution til Rusland, Baltikum og Skandinavien. Siden da er flere bilmærker fulgt i deres spor.

I øjeblikket håndterer CMP personbiler fra: Mercedes, Peugeot, Suzuki, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Ford, Mazda, Honda, Chevrolet, Citroën, Iveco, Isuzu, Toyota og Lexus. Bilerne transporteres videre fra Malmö med skib, jernbane og lastbil til forskellige destinationer og havne i Norden, Baltikum og Rusland

– – –

 

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk