Mitsubishi præsenterer på det kommende 25. GAIKINDO motorshow (GIIAS) i BSD City i Indonesien fra 10.- til 20. august en helt ny MPV-lignende bil – i første omgang dog ikke til Europa.

Der er nemlig tale om en lavpris model, der først og fremmest skal klare sig i tredjelande i Asien så som Indonesien og Thailand. Men målet er en verdensomspændende afsætning.

Der er tale om en bilmodel, der fra begyndelsen skal bygges på Mitsubishis nye fabrik i Bekasi området på øen JAVA i Indonesien. Den skal både kunne anvendes som en 7-personers Crossover-type – men også som varebil på grund af sit store varerum.

1,5 -liters motor

Designet omtales som Dynamic Shield med kraftigt markerede linjer for og bag. Typisk for bilklassen sider man højt i bilen.

Teknisk bliver den lanceret med en 1,5 liters motor – formentlig benzin, men måske med mulighed for diesel. Der omtales ikke en 4×4 udgave, som Mitsubishi oftest tilbyder.

Mitsubishi er senest blevet medlem af samme alliance som Renault og Nissan – og man kunne tænke sig et platform-samarbejde og måske teknisk samarbejde.

Interessant i Europa

En lignende model ville kunne gøre det godt i Europa, hvor MPV-Crossover- og SUV modeller salgsmæssigt er de mest populære biltyper i disse år.

Mitsubishi forhandlerne ville i hvert fald modtage en sådan biltype med kyshånd.

 

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk