VOTY.dk har tidligere i foråret rapporteret om Lindes nye program fra en præsentation i Mainz – nu begynder nyhederne at nærme sig Danmark.

En ny serie af kraftige el-truck fra Linde Material Handling lander inden længe herhjemme. Der er tale om Linde E60 – E80, som sikrer, at virksomheder med løftebehov på op til 10 tons nu får et miljørigtigt alternativ til traditionelle dieseltruck.

Hidtil har de største el-truck fra Linde Material Handling haft maksimale løftekapaciteter på 5 tons. Men med lanceringen af de nye Linde E60 – E80 øges kapaciteten til omkring det dobbelte.

Grøn håndtering af tunge løft
Det er en god nyhed for virksomheder med tunge løft, som prioriterer miljørigtig og effektiv håndtering af godset. Serien består af fire maskiner med seks-otte tons løftekapacitet – inklusive Linde E80/900-versionen, der løfter op til 10 tons.

Ved håndtering med tungt gods er sikkerhed en afgørende faktor. Derfor er de nye Linde E60 – E80 udstyret med et kraftigt taggitter og en massiv chassisramme, der skaber en stærk beskyttelseszone omkring chaufføren. Den kraftige konstruktion tilføjer samtidig ekstra stabilitet til maskinen. Sidst men ikke mindst sikrer maskinernes slanke mastprofiler optimalt udsyn og overblik under håndteringen.

De nye Linde E60 – E80 udgør en klar miljømæssig gevinst med nul-emissioner – samt en stort set lydløs drift. Men også ydeevnen er i orden, for to vedligeholdelsesfrie 11 kW AC-drivmotorer er integreret i forakslen og sikrer bl.a. en præcis manøvrering, mens to 21 kW AC-løftemotorer sikrer løftehastigheder på op til 0,46 m/sek. og sænkehastigheder på op til 0,56 sek.

God ergonomi
Førerkabinen matcher kabinen på tilsvarende Linde dieseltruck og sikrer både god komfort og funktionalitet. Det gælder bl.a. god benplads over ergonomisk korrekt betjening samt det hydraulisk affjedrede førersæde med mange individuelle indstillingsmuligheder. Lindes to-pedal system og Linde Load Control hjælper til en ubesværet daglig drift.

Den nye Linde E60 – E80 serie er netop blevet afsløret på en specialmesse ved World of Trucks i Mainz. Serien forventes klar til levering fra importøren N.C. Nielsen sidst på året.

Leave A Reply

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk