Flere og flere ønsker at sidde højt i deres biler. Salget af crossover- og SUV modeller spurter fortsat frem – og det har fået Fiat til at udvikle en ny udgave af deres crossover model 500L med tilnavnet City Cross. Lidt højere og lidt mere SUV agtig.

Salget af Fiat 500L som Van er meget begrænset, men måske kan den nye og lidt højere og meget frækkere udgave hjælpe på det. Man får i hvert fald en fin reklamesøjle – især hvis man vælger en bil med pangfarver.

Pangfarver

Der er nemlig kun valg imellem iøjnefaldende farver: Sorrento gul, Sicilla orange, Toscan grøn metallak samt Donatello bronze. Flere af farverne kan leveres i kombination med hvidt eller sort tag.

Den nye bilmodel tager plads i den efterhånden store Fiat 500 familie som et mere praktisk medlem. Den er rummelig og byder på godt udsyn.

City Cross har et sportsligt off-road udseende, som understreges af de sorte 17-tommer alu-fælge, særlige City Cross kofangere samt 22 mm ekstra frihøjde.

Sort eller hvidt instrumentbræt

I kabinen er der masser af aflæggeplads,  og instrumentbrættet er lakeret enten sort eller hvidt.

Fiat 500L City Cross kommer med en del udstyr som standard. Her er blandt andet servostyring med Dualdrive City funktion, som giver en lettere styring ved lave hastigheder og letter parkering.

Dertil Uconnect radio med Bluetooth og fem tommer touch-screen, aircondition og fartpilot.

23,8 km/l med dieselmotor

Motormæssigt kan man få Fiat 500L City Cross med TwinAir turbomotor med 105 hk eller en 1.3 MultiJet turbodiesel med 95 hk, der kører 23,8 km/l i gennemsnit.

Fiat i Danmark har ikke offentliggjort en gulpladepris, men dieseludgaven er klart mest interessant for erhvervslivet.

Den koster knap 200.000 kroner på hvide plader, så forvent en pris på ca. 125.000 kroner på gule plader.

Copyright © 2019 Varebilogtransport.dk